SEX

Τι την κάνει να νιώθει ζωντανή;

Τι την κάνει να νιώθει ζωντανή;

Επειδή οι γυναίκες είναι περίεργα όντα, κανείς δεν τις καταλαβαίνει, μια εταιρεία η Natures Way Alive! αποφάσισε να κάνει μια έρευνα σχετικά με το τι τις κάνει να νιώθουν καλύτερα, δυνατές, ζωντανές.

Τώρα το πιο πιθανό είναι να σκέφτεστε «ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, το πολλοστό ζευγάρι παπούτσια για την ακρίβεια». Όμως η έρευνα λέει άλλα.

Στη λίστα με τα 20 πράγματα που κάνει μια γυναίκα να νιώθει ότι το'χει, ότι «ναι ρε φίλε είμαι ζωντανή» την πρώτη θέση έχουν τα ταξίδια. Το 41% απαντά ότι το να πάει ένα ταξίδι είναι από τα πράγματα που δίνουν ζωή. Το sex έπεται με μόλις 26%. Αυτή είναι και η βασική διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών. Γιατί στην ίδια έρευνα οι άνδρες απάντησαν σε συντριπτικό ποσοστό (45%) ότι το σεξ είναι αυτό που τους κάνει να νιώθουν ζωντανοί.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η άθληση και γενικά τα σπορ έχουν το ίδιο ποσοστό στις προτιμήσεις των γυναικών με το sex. Bέβαια η έρευνα αφορά τις βρετανίδες αλλά δίνει μια ιδέα. Οι οικονομικές ανησυχίες είναι αυτό που ρίχνει ψυχολογικά μια γυναίκα όσο τίποτα άλλο. Έπεται το «καυγάδες/διαφωνίες με το σύντροφό μου».

Το φλερτ με κάποιο άγνωστο, περιέργως κάνει τη ζωή πιο όμορφη μόνο στο 5% των γυναικών. Το ίδιο ποσοστό νιώθει καλά όταν κερδίζει σε έναν καυγά με την εξυπηρέτηση πελατών κάποιας εταιρείας (εντάξει όλοι κατανοούμε το λόγο).

Γενικώς φαίνεται ότι οι αταξίες κάνουν καλό στις γυναίκες. Αυτό περιλαμβάνει και το να τσακίσουν ένα γλυκό χωρίς τύψεις.

Σχετικές ειδήσεις