Απίστευτη νέα μόδα στο σεξ: Διοργανώνουν όργια μεταξύ ανθρώπων και... (pics)

Newsbomb

Σε όσο πιο στενή επαφή με τη… φύση υπόσχεται να φέρει σε όσους το επιθυμούν ένα γκρουπ αμφιλεγόμενων καλλιτεχνών από την Αυστραλία.

Και αυτό γιατί προχώρησε όχι ένα, αλλά πολλά βήματα παραπέρα τη σεξουαλική ανωμαλία, διοργανώνοντας όργια ανθρώπων με… φυτά!

Όπως επίσης η ομάδα Pony Express έστειλε πολλά βήματα… μακριά και την ανάγκη για επιστροφή στη φύση, προτρέποντας τους θαρραλέους να γίνουν έναν με αυτή! Στην κυριολεξία!

Και αυτό, όπως υποστηρίζουν, για να εξερευνήσει όποιος επιθυμεί την οικο… σεξουαλικότητά του.

Θέατρο των πρωτοφανών οργίων, υπό την ονομασία Ecosexual Bathhouse, όπου οι συμμετέχοντες θα γευτούν το νέκταρ σαν άλλες πρόστυχες μελισσούλες (χωρίς πάντως να διευκρινίζεται αν θα κινδυνεύουν από τις πραγματικές μέλισσες) θα είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος λαβύρινθος (προκειμένου να αποκλειστούν τα αδιάκριτα βλέμματα) στο Βοτανικό Κήπο της Μελβούρνης.

Την ώρα μάλιστα εκείνη δεν θα ισχύει η απαγόρευση («μην πατάτε το πράσινο» ή «μην… αγγίζετε», ώστε οι συμμετέχοντες να επικεντρωθούν στο… έργο τους και να μην ανησυχούν για τις κυρώσεις του Νόμου. Παρά μόνο πώς θα έρθουν πιο κοντά στη φύση, «διερευνώντας τα κοινωνικά και ψυχολογικά όρια μεταξύ οικολογίας, εξέλιξης και σεξουαλικότητας».

Το event θα μετατρέψει τους κήπους σε ένα συναρπαστικό και διαδραστικό περιβάλλον, όπου στοιχεία της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και της φύσης θα «μπλέξουν» με απροσδόκητα αποτελέσματα, σύμφωνα πάντα με τους διοργανωτές.

«Το σεξ πουλάει, οπότε αν έχουμε ένα ερωτικό κίνητρο για την προστασία του περιβάλλοντος τότε το διακύβευμα θα είναι αρκετά σοβαρό ώστε να μας αναγκάσει να αναλάβουμε δράση. Αν μάθουμε να αγαπάμε τη Γη, ίσως έτσι και να μπορέσουμε να τη σώσουμε», ανέφερε ο Loren Kronemyer του κινήματος και όποιος κατάλαβε τι ήθελε να πει ο καλλιτέχνης, κατάλαβε...

Το Ecosexual Bathhouse είναι προγραμματισμένο για τις 6 μέχρι τις 14 Μαΐου. Η κάθε… συνεδρίαση θα διαρκεί 45 λεπτά, ενώ η τιμή των εισιτηρίων ξεκινά από τα 20 δολάρια.

Κανείς βέβαια δεν ρώτησε τα καημένα τα φυτά αν συναινούν στην παρά… φύσιν αυτή ανθρώπινη δίψα για εξερεύνηση των ορίων της σεξουαλικότητάς του.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved