SEX

«Με έχουν φτύσει και χτυπήσει κατά τη διάρκεια του σεξ» (video+photos)

«Με έχουν φτύσει και χτυπήσει κατά τη διάρκεια του σεξ» (video+photos)

Να αλλάξει την αντίληψη των νέων για το σεξ έχει βάλει πλέον σκοπό το η... Πάμελα Άντερσον!

Η εδώ και δεκαετίες ξανθιά σεξοβόμβα εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας, σε μια προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω της την εικόνα που έχουν όλοι οι άνδρες στο μυαλό τους γι΄αυτήν, έδωσε… συμβουλές για τον έρωτα!

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως η ανεξέλεγκτη πρόσβαση των νέων στο πορνό έχει αλλοιώσει την αντίληψή τους για το σεξ, με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται στις συντρόφους τους (τουλάχιστον στο κρεβάτι) λες και είναι πορνοστάρ.

«Ξέρω ότι και εγώ ήμουν μέρος του προβλήματος. Ήμουν κουνελάκι του Playboy και βγήκε στη δημοσιότητα προσωπική μου ταινία στην οποία έκανα σεξ με τον τότε σύντροφό μου», δεν δίστασε να δηλώσει η Πάμελα, συμπληρώνοντας: «Mε έχουν χαστουκίσει, με έχουν βρίσει και με έχουν φτύσει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν νομίζω ότι αρέσει στις γυναίκες να τους συμπεριφέρονται οι σύντροφοι τους σαν να είναι πορνοστάρ. Θέλουμε καλύτερο σεξ».

Τι και αν έχει φθάσει πάντως μια ανάσα από τα 49, ό,τι και να λέει, οι άνδρες μάλλον δεν πρόκειται να την… καθαιρέσουν.

Πόσω μάλλον όταν φωτογραφίζεται ακόμα με τα απολύτως απαραίτητα, όπως στο ισπανικό περιοδικό Solar, στο οποίο δήλωσε ότι το Playboy ήταν πανεπιστήμιο για εκείνη...

pamela8

Σχετικές ειδήσεις