SEX

Δεν φαντάζεστε τι πρέπει να κάνει ένας άνδρας για να μην χάσει ούτε… πόντο από το μέγεθός του!

Δεν φαντάζεστε τι πρέπει να κάνει ένας άνδρας για να μην χάσει ούτε… πόντο από το μέγεθός του!

Αποτελεί κοινό μυστικό, δυστυχώς όχι μόνο των ανδρών, πως με την πάροδο του χρόνου κάτι όχι και τόσο ενθαρρυντικό γι΄ αυτούς συμβαίνει εκεί χαμηλά.

Γιατί ναι, ο χρόνος είναι αμείλικτος και καθώς φεύγει αφήνει πίσω του σημάδια. Για την ακρίβεια, «παίρνει» μαζί του και μερικούς πόντους από το… μέγεθος των ανδρών!

Το ανδρικό μόριο «μπαίνει» με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο οι επιστήμονες έχουν τη λύση, η οποία μπορεί να καθυστερήσει τη δραματική (τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά) συρρίκνωση.

«Στην εφηβεία, το ανδρικό μόριο αρχίζει να αναπτύσσεται, ενώ φθάνει στο… απόγειό του στην ηλικία των 19 ετών. Με την πάροδο όμως του χρόνου, και εφόσον οι σεξουαλικές επαφές λιγοστεύουν, το ανδρικό μόριο συρρικνώνεται. Η τακτική σεξουαλική επαφή και ο αυνανισμός εμποδίζουν τη συρρίκνωσή του ανδρικού μορίου, γεγονός που του επιτρέπει να διατηρηθεί στο φυσικό του μέγεθος», επισημαίνουν, με «μια φωνή» στη γερμανική εφημερίδα «Bild» οι ουρολόγοι Όλιβερ Γκράλα και Κριστόφ Πίες.

Βάσει έρευνας μάλιστα που διεξήχθη σε 20.000 άνδρες, το μήκος του μορίου τους σε στύση ήταν κατά μέσο όρο 15,4 εκατοστά, ενώ σε δέκα χρόνια συρρικνώθηκε στα 12,95 εκατοστά!

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι βασικές αιτίες των «χαμένων» πόντων είναι οι ορμόνες στις ζωοτροφές που φθάνουν στο «πιάτο» μας, αλλά και η παχυσαρκία.

Από την πλευρά της, η Γερμανίδα σεξοθεραπεύτρια Μπεατρίς Βάγκνερτ, συμβουλεύει τα αρσενικά που θέλουν να παραμείνει στα ύψη το… ηθικό τους και στην τρίτη ηλικία, να γυμνάζονται τακτικά, να τρέφονται υγιεινά, αλλά και να ξυρίζουν την ευαίσθητη περιοχή!

Το τελευταίο όχι επειδή θα… γλιτώσουν τίποτα, αλλά για να έχουν μια σαφή εκτίμηση της εικόνας, των πραγματικών... διαστάσεων τους, αλλά και των αλλαγών σε αυτές!