SEX

Το πάντα ανοδικό ερωτικό …ομόλογο του Έλληνα!

Το πάντα ανοδικό ερωτικό …ομόλογο του Έλληνα!

Τι 30, τι 40, τι 50! Στη προκειμένη περίπτωση το νούμερο δεν αφορά στην ηλικία, αλλά στις ερωτικούς παρτενέρ που ανταλλάσει κατά μέσο όρος ένας Έλληνας!


Δηλώνουν δηλαδή ότι κατά μέσο όρο είχαν 30 διαφορετικούς σεξουαλικούς συντρόφους, δέκα περισσότερους από τους Ισπανούς (20), ενώ στο καναβάτσο ρίχνουν τους Γάλλους με 19 και τους Γερμανούς με μόνο 17!

Τα ενθαρρυντικά αυτά στοιχεία προέκυψαν έπειτα από παγκόσμια έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών. Τα πρωτεία φυσικά έχει και η Ελληνίδα, καθώς κατατροπώνει τις λοιπές Ευρωπαίες με 10 ερωτικούς συντρόφους, δυο περισσότερους δηλαδή από την Ιταλίδα (8) ισάριθμους με τις Γαλλίδες και τις Αγγλίδες αλλά λιγότερους από τις Γερμανίδες (12).

Πίστη και συντροφικότητα: ανέκδοτο…

Φυσικά τέτοια ευχάριστα ροζ νέα έχουν και την γκρίζα πλευρά τους… Ένα ποσοστό της τάξεως του 22% από τη πλευρά των αντρών όσων διατηρούν σχέση, παραδέχεται ότι έχει απιστήσει όπως και το 9% των Ελληνίδων.

Η έρευνα εκτοξεύει την ερωτική ζωή του Έλληνα καθώς αυτός δεν περιορίζεται σε έναν μόνο σύντροφο: το 8% των αντρών δηλώνει ότι έχουν παράλληλες επαφές με τρεις ή περισσότερους συντρόφους, ενώ το ίδιο δηλώνει το 4% των γυναικών.

Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 29.000 άνθρωποι από 36 χώρες. Έρευνα που διενεργήθηκε online, αλλά και με προσωπικές συνεντεύξεις.

Στον αντίποδα της έρευνας, το 75% των Ελληνίδων και το 68% των Ελλήνων συμφώνησαν ότι θα ήθελαν να είναι περισσότερο ενημερωμένοι σχετικά με το HIV/AIDS. Το ανησυχητικό είναι ότι το 30% των Ελλήνων δεν χρησιμοποιεί κάποια μέθοδο προφύλαξης…