Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σάλος με βουλευτή! Φίλησε το στήθος της συντρόφου του σε online σύσκεψη

Newsbomb

Βουλευτής στην Αργεντινή κατέβασε την μπλούζα της συντρόφου και της φιλούσε το στήθος στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του κάτω Σώματος του Κογκρέσου της Αργεντινής με έναν από τους βουλευτές να κατεβάζει την μπλούζα της συντρόφου του σε ζωντανή σύνδεση, να της φιλάει τα στήθη και να ρωτάει "αν είναι εντάξει τα νέα επιθέματα σιλικόνης".

Ειδικότερα, στη διάρκεια ειδικής συνάντησης των βουλευτών της χώρας και με την φυσική παρουσία ελάχιστων από αυτούς καθώς οι περισσότεροι εμφανίζονταν μέσω γιγαντοθόνης στον χώρο της βουλής, ο πολιτικός Χουάν Εμίλιο Αμέρι εμφανίστηκε να κάθεται πλάι σε μια γυναίκα, την οποία στη συνέχεια άρχισε να θωπεύει στο στήθος αφού της κατέβασε την μπλούζα.

Το πλάνο αυτό,όπως καταλαβαίνετε έγινε viral στα social media και η συνεδρίαση διακόπηκε αρχικά ενώστη συνέχεια ο πρόεδρος του Σώματος Σέρχιο Μάσα την ματαίωσε. Ο 47χρονος Αμέρι, σε πλήρη σύγχυση, επιχείρησε να απολογηθεί λέγοντας ότι νόμιζε πως δεν ήταν συνδεδεμένος στο ίντερνετ εκείνη τη στιγμή. "Εδώ στα κεντρικά της χώρας η σύνδεση είναι πολύ κακή. Η σύντροφός μου βγήκε από το μπάνιο και την ρώτησα πώς είναι τα επιθέματά της από σιλικόνη και τα φίλησα, γιατί πριν από δέκα μέρες έκανε επέμβαση για την τοποθέτησή τους", υποστήριξε.

Οι βουλευτές ψήφισαν υπέρ της πενθήμερης αποβολής του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Κλείνουν τα περίπτερα τα μεσάνυχτα - Τι θα ανακοινώσει ο Χαρδαλιάς