Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς το… κάνουν οι γυμνοσάλιαγκες; Όχι γιατί δεν το συνηθίζουν! (video)

Newsbomb

Ιδιαίτερα ανεπτυγμένους σεξουαλικούς ορίζοντες φαίνεται πως έχουν αναπτύξει οι γυμνοσάλιαγκες, οι οποίοι τη «βρίσκουν» με το ταίρι τους πολύ σπάνια και… ανάποδα!

Παρόλα αυτά, δεν είναι τα… σαλιαρίσματα του συγκεκριμένου είδους σαλιγκαριού που απαθανατίστηκαν από κάμερα, αλλά η σπανιότητά τους που «εκτοξεύει» τη σημασία τους (αν βέβαια «σημασία» και «ζευγάρωμα γυμνοσάλιαγκων» μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ίδια πρόταση χωρίς να είσαι ειδικός μελετητής των χερσαίων μαλακίων).

Και αυτό γιατί οι γυμνοσάλιαγκες «Leopard» δεν χρειάζονται καν το άλλο τους μισό για να ζευγαρώσουν αφού είναι ερμαφρόδιτοι! Μπορούν έτσι να γονιμοποιήσουν τα δικά τους αυγά χωρίς να... υποχρεώνονται και ως εκ τούτου το θέαμα που του παραπάνω βίντεο θεωρείται εξαιρετικά σπάνιο!

«Οι γυμνοσάλιαγκες Leopard και οι συγγενείς ζευγαρώνουν ασυνήθιστα καθώς κρέμονται ανάποδα», ανέφερε ο Dr Ben Rowson από το National Museum Wales στο BBC, επιβεβαιώνοντας: «Για τους περισσότερους ανθρώπους το να δουν δυο γυμνοσάλιαγκες να ζευγαρώνουν δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των ονείρων τους, ωστόσο είναι κατά κάποιο τρόπο όμορφο και εξαιρετικά σπάνιο».

Πιστεύεται μάλιστα ότι γι΄αυτό ίσως και το απολαμβάνουν για τόσο πολλή ώρα!