Κάτι έχουν πάθει φαίνεται εκεί στο Μεξικό και αδυνατούν να χαλιναγωγήσουν τις ερωτικές ορμές τους ακόμα και σε (πιο ) δημόσιο χώρο (δεν γίνεται)!

Μετά λοιπόν το ζευγάρι που δεν δίστασε να κάνει σεξ πάνω στο τραπέζι του στη μέση ενός εστιατορίου, ένα ακόμη βγήκε για διασκέδαση και τελικά αυτό που έβγαλε ήταν τα… μάτια του.

Πού; Μέσα σε ένα κατάμεστο κλαμπ!

Την ώρα λοιπόν που οι υπόλοιποι θαμώνες διασκέδαζαν πίνοντας το ποτό τους ή χορεύοντας, οι ξεδιάντροποι Μεξικανοί τούς πρόσφεραν σίγουρα ένα πολύ πιο καυτό και αποκαλυπτικό θέαμα από αυτό που είχαν στο μυαλό τους περνώντας την πόρτα του κλαμπ στην Τιχουάνα…

Χρειάστηκε μάλιστα, για μία ακόμη φορά, η επέμβαση ενός αστυνομικού (κλήθηκε προφανώς από κάποιον υπεύθυνο, αν και δεν αποκλείεται να απολάμβανε το ποτό του εν ώρα υπηρεσίας, Μεξικό είναι αυτό…) για να επαναφέρει στην (ηθική) τάξη τους ξαναμμένους εραστές που μέχρι τότε αδιαφορούσαν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν καρφωθεί πάνω τους!

sex club2

Δεν έγινε πάντως γνωστό αν οι δύο Μεξικανοί έκαναν απλώς ένα διάλλειμα από τις ερωτικές περιπτύξεις και συνέχισαν στο κρατητήριο ακόμα πιο… ξαναμμένοι ή απλά τη γλίτωσαν με μια επίπληξη-παρατήρηση και πάλι συνέχισαν ακάθεκτοι!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το θέατρο του πρωτοφανούς live sex, «Le Conteiner», φημίζεται στους ντόπιους για τα φθηνά ποτά του, αλλά και για την ιδιαίτερη διακόσμηση του, καθώς, όπως λέει και το όνομά του, είναι κατασκευασμένο από κοντέινερς πλοίων!