SOCIAL MEDIA

Τα πέντε tips για να συγκεντρώσεις περισσότερα likes στο Instagram

Τα πέντε tips για να συγκεντρώσεις περισσότερα likes στο Instagram
Θα σου «λύσει» τα χέρια
Pixabay

Εάν αυτό που σε προβληματίζει είναι τα λίγα «Μου αρέσει» στις φωτογραφίες σου στο Instagram, ο παρακάτω οδηγός θα σου «λύσει» τα χέρια.

Πέντε κόλπα για να «μαζεύεις» περισσότερα likes

Βγάλε περισσότερες selfie

Ανάλυση που έχει γίνει σε 1.1 εκατομμύρια φωτογραφίες στο Instagram, αποκάλυψε πως αυτές που δείχνουν το πρόσωπό σου έχουν 38% περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσουν περισσότερα likes.

Μείωσε τον αριθμό των φωτογραφιών που κοινοποιείς ημερησίως

Οι πολλές φωτογραφίες την ημέρα μειώνουν αισθητά τον αριθμό των likes που δέχεσαι, σύμφωνα με την ερευνήτρια Saeideh Bakhshi.

Ο ιδανικός αριθμός αναρτήσεων είναι 1- 2 φωτογραφίες την ημέρα.

Βγες έξω

Φωτογραφίες από τη φύση, με όμορφα χρώματα και εντυπωσιακά τοπία έχουν εξαιρετικά θετικές αντιδράσεις στους χρήστες του Instagram.

Σύμφωνα με την επαγγελματία σέρφερ, Anastasia Ashley να βγάζετε φωτογραφίες «νωρίς το πρωί ή το απόγευμα που το φως είναι πιο απαλό και κολακεύει περισσότερο την επιδερμίδα σου».

#NoFilter

Το hashtag που πρέπει να χρησιμοποιείς πάντα είναι το #NoFilter.

Φωτογραφίες με το συγκεκριμένο hashtag έχουν 10% περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώσουν «Μου αρέσει» και χωρίς να έχει σημασία αν λες… ψέματα.

Σωστή γωνία λήψης

Η σωστή γωνία λήψης μιας φωτογραφίας έχει σημαντικό ρόλο στα likes.

Ζήτησε από φίλους να σε βγάλουν φωτογραφίες, για παράδειγμα στη θάλασσα, βρίσκοντας τη σωστή γωνία που θα κολακεύει πρόσωπο και σώμα.

Σχετικές ειδήσεις