SOCIAL MEDIA

Αυτές είναι οι 4 γυναικείες συνήθειες στα social media που σιχαίνονται οι άντρες

Αυτές είναι οι 4 γυναικείες συνήθειες στα social media που σιχαίνονται οι άντρες
Ας δούμε τι ποστάρουμε συνήθως, εμείς οι γυναίκες και οι άντρες κάπως εξοργίζονται

Ποιες κινήσεις σου, κυρίως στο instagram, εξοργίζουν τον αντρικό πληθυσμό;

Γυναίκες είμαστε και εμείς και σε καταλαβαίνουμε. Δε θα βγάλουμε τον εαυτό μας έξω από αυτό το παιχνίδι καθώς τα λάθη αυτά (μερικά δηλαδή) τα έχουμε πράξει και εμείς οι ίδιες έχοντας θολώσει από κάποια ερωτική απογοήτευση, τσακωμό ή διαφωνία με φίλες, φίλους και γνωστούς.

Ας δούμε όμως τι ποστάρουμε, συνήθως, εμείς οι γυναίκες και οι άντρες κάπως εξοργίζονται:

-Selfies: Eίσαι σπίτι, βαριέσαι και βγάζεις selfies, ενώ φυσικά πρώτα έχεις κάνει το απόλυτο μακιγιάζ. Και μετά απλά τις ανεβάζεις στο προφίλ σου γράφοντας: «Ι'm bored». Δε γράφουμε άλλο!

-Οι συνομιλίες με την κολλητή: Μιλάς viber με τη φίλη σου, λέτε κάτι που καταλαβαίνετε μόνο εσείς και για κάποιο λόγο θεωρείς σκόπιμο να το ανεβάσεις στο instagram. Όχι, δε θα ρωτήσουμε γιατί το κάνεις αυτό. Προφανώς δεν υπάρχει λόγος. Θα σου πούμε απλά: ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ.

-Τα δακρύβρεχτα status αγάπης: Ναι κορίτσι μου. Νιώθεις μόνη και θέλεις μια αγκαλιά. Είναι ανάγκη να το ποστάρεις στο Facebook αυτό; Στο κάτω κάτω, είναι προτιμότερο αν σου λείπει κάποιος συγκεκριμένος να του στείλεις ένα μήνυμα. Λιγότερο ρεζίλι θα γίνεις σίγουρα!

-To post της μετάνοιας: Δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο για έναν άντρα, όταν παρατηρεί γυναικεία προφίλ από τα posts που εξαφανίζονται. Βάζεις εσύ για παράδειγμα κάτι αστείο ή κάτι σοφό ή οτιδήποτε τελοσπάντων, και σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθούν τα απαραίτητα likes, αναλόγως το peak της καθεμιάς, το post λίγο μετά χάνεται στο χρονοντούλαπο της ντροπής και της αποτυχίας.

Σχετικές ειδήσεις