SOCIAL MEDIA

Η Bebe Rexha δείχνει «πώς μοιάζουν οι αληθινές γυναίκες» με μία ανάρτηση στο Instagram (pics)

Η Bebe Rexha δείχνει «πώς μοιάζουν οι αληθινές γυναίκες» με μία ανάρτηση στο Instagram (pics)
Δεν μασάει τα λόγια της η τραγουδίστρια
EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ποπ τραγουδίστρια Bebe Rexha είναι αποφασισμένη να αποστομώσει όλους όσοι επικρίνουν το σώμα της γιατί δεν ταιριάζει στα δικά τους γούστα. Ανήρτησε μια φωτογραφία όλο νόημα στο Instagram, δείχνοντας πως δεν της λείπει η αυτοπεποίθηση.

Η νεαρή δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μπικίνι για να δείξει, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, «πώς μοιάζουν οι αληθινές γυναίκες στο Instagram, χωρίς photoshop».

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Πουέρτο Ρίκο και απουσιάζει κάθε ίχνος ρετούς, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει στον ψεύτικο κόσμο των social media.

«Πιθανότατα θα έπρεπε να έχω κάνει photoshop στην κοιλιά μου για να δείχνει επίπεδη. Πιθανότατα θα έπρεπε να κάνω photoshop στα πόδια μου για να δείχνουν πιο λεπτά. Πιθανότατα θα έπρεπε να φτιάξω τη φωτογραφία ώστε να δείχνω πιο ψηλή και να κάνω τα πόδια πιο λεία. Αλλά δεν το έκανα. Η κοινωνία μπορεί να σου κάνει πραγματικό κακό. Έτσι μοιάζει μια αληθινή γυναίκα στο Instagram, χωρίς photoshop», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Αυτή η φωτογραφία είναι ακόμη μια απόδειξη της «μάχης» που δίνει η τραγουδίστρια κατά των συμβατικών προτύπων.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Rexha κατήγγειλε -πάλι μέσω social media- πόλους σχεδιαστές που δεν ήθελαν να τη ντύσουν για τα βραβεία Gramny, καθώς -όπως της είπαν- είναι παχιά.

«Μου είπαν ότι είμαι πολύ παχιά», είχε πει σε βίντεο της τότε, μεταφέροντας τις απαντήσεις που έλαβε.

«Αγαπάω το σώμα μου... και απλά θέλω και άλλα κορίτσια να αγαπούν το σώμα τους», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, προσερχόμενη στα βραβεία -υπερλαμπερή μέσα στην κόκκινη τουαλέτα της- έστειλε και αυτή ένα μήνυμα στους σχεδιαστές που της έκλεισαν την πόρτα λέγοντας πως «πολύ θα θέλατε να με είχατε ντύσει».

Σχετικές ειδήσεις