BOMB PLUS

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος - Όλα όσα συνέβησαν

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας
Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας
Intimenews

H οργισμένη ανάρτηση του Δημήτρη Κωνσταντάρα μέσα από το νοσοκομείο

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», στο οποίο μεταφέρθηκε λόγω δύσπνοιας, περιέγραψε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Πεταμένος χθες στην κυριολεξία σε ένα διπλωμένο φορείο, σε μια γωνιά, ξεχασμένος – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- μέσα στη δύσπνοια και τον πονοκέφαλο, κάποια στιγμή ένιωσα λίγο την παρουσία της αγαπημένης μου Μένυας Παπαδοπούλου (+26/1/19) που αν ζούσε και ήταν δίπλα μου, θα μου σιγοψιθύριζε λίγο Clapton και Layla. Τρία χρόνια χωρίς τη Μένυα και να τη θυμάσαι σε μια γωνιά ενός νοσοκομείου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κωνσταντάρας στο Facebook.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την κόρη του, Παυλίνα Κωνσταντάρα, αδερφή του Λάμπρου, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor και μας ενημέρωσε για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Παυλίνα Κωνσταντάρα δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr:
«Είναι στο σπίτι τώρα. Πήγε στον Ευαγγελισμό λόγω δύσπνοιας, αλλά η εφημερία ηταν αρκετά δύσκολη. Λόγω της κατάστασης νοσοκομείων και νοσηλευτών όμως, το καταλαβαινουμε απολύτως. Είναι όλα καλά!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.