ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Ultra2 θα μπορούσε να είναι το πλωτό σπίτι του Προέδρου των ΗΠΑ

To Ultra2 θα μπορούσε να είναι το πλωτό σπίτι του Προέδρου των ΗΠΑ

Οπωσδήποτε οι ωκεανοί με τα ρεύματα, τις φουρτούνες και τις καταιγίδες, μπορούν να γίνουν τα πιο επικίνδυνα μέρη στον πλανήτη. Αρκεί να σκεφτεί κανείς όλα όσα βίωσαν οι πρώτοι μεγάλοι θαλασσοπόροι, από τον Χριστόφορο Κολόμβο μέχρι τον Βάσκο ντε Γκάμα. Βέβαια αν είχαν στην κατοχή τους το Ultra2, μάλλον θα αισθανόντουσαν πιο ασφαλείς.

Το πλωτό «παιδί» του Θεόδωρου Φωτιάδη και της T.Fotiadis Design που εδρεύει στο Βερολίνο, δεν είναι απλά ένα πολυτελές γιοτ. Περιέχει βέβαια όλα όσα περιμένεις να δεις από ένα πλωτό τέτοιου βεληνεκούς, όπως δύο πισίνες, μοντέρνο μπαρ, jacuzzi, αποθήκες για καγιάκ-surfboards και αίθουσα IMAX για προβολή ταινιών. Ωστόσο έχει και όλα τα φόντα για να το αποκτήσουν τα διάσημα και σημαντικά πρόσωπα. Όπως διαβάζουμε στο Uncrate υπάρχει χρηματοκιβώτιο, υπάρχει meeting room ειδικά διαμορφωμένο για διεξαγωγή επιχειρήσεων, βάση για ελικόπτερο και υβριδικούς ηλεκτρικούς κινητήρες diesel Μπορεί να φτάσει μέχρι 16 κόμβους και είναι ιδανικό για να καταφύγει ακόμη και στις πιο απομονωμένες περιοχές, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο.

Υπάρχει μόνο ως concept, αλλά ελπίζουμε να γίνει σύντομα πραγματικότητα ύστερα από παραγγελία κάποιου σημαντικού αγοραστή. Ποιος ξέρει, ίσως και του Joe Biden.