ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google: Κατέρρευσε παγκοσμίως! Εκτός λειτουργίας ΥouTube, Gmail, Google Docs και Google Drive

Google: Κατέρρευσε παγκοσμίως! Εκτός λειτουργίας ΥouTube, Gmail, Google Docs και Google Drive

Τέθηκαν εκτός σχεδόν στο σύνολό τους οι υπηρεσίες της Google - Έμειναν εκτός για τουλάχιστον 20 λεπτά και επανήλθαν λίγο πριν τις 14:30

Σοβαρά προβλήματα παρουσίασαν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας οι υπηρεσίες της Google στην Ελλάδα, με τις σοβαρές δυσλειτουργίες να φαίνεται πως είναι σε παγκόσμια κλίμακα

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν το Youtube, το Gmail, το Drive, ακόμα και το ημερολόγιο! Σημειώνεται ότι δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στα Google Maps και η αναζήτηση.

Πιο αναλυτικά οι εφαρμογές που εμφάνισαν σοβαρά προβλήματα: Gmail, YouTube, Google My Business, Google AdSense, Google AdWords, Google Photos, Google Analytics, Google Search Console, Admob.

Μέσα σε μερικά λεπτά το πρόβλημα της Google έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter, με τα tweets να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Χρήστες από όλο τον κόσμο, Ασία, ΗΠΑ, Αφρική, Νότια Αμερική και κυρίως Ευρώπη αδυνατούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google, για τουλάχιστον 20 λεπτά, με το πρόβλημα να αποκαθίσταται λίγο πριν τις 14:30 ώρα Ελλάδας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το γονίδιο της τουρκικής βαρβαρότητας – Εθνικισμός, τζιχάντ και ο μόνος δρόμος της Ελλάδας