ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Huawei FreeBuds 4i: Ο απόλυτος «σύμμαχος» για την εργασία, τις προπονήσεις και τη διασκέδασή μας

Huawei FreeBuds 4i: Ο απόλυτος «σύμμαχος» για την εργασία, τις προπονήσεις και τη διασκέδασή μας

Όποιον φίλο, γνωστό ή συνάδελφο και να ρωτήσετε, θα σας πει για το πόσο πολύ εξελίχθηκε τεχνολογικά τους τελευταίους μήνες. Πάνω από όλα όμως, θα σας μιλήσει για τον τεχνολογικό «σύμμαχο» που έκανε λίγο πιο άνετη και διασκεδαστική τη ζωή του στη νέα πραγματικότητα.

Για κάποιους είναι τα smartphones, ενώ για άλλους τα tablets και τα laptops. Για πολλούς από εμάς, ωστόσο, το gadget που αναδείχθηκε στον «ήρωα» της νέας καθημερινότητας είναι αναμφίβολα εκείνο το ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, που φροντίσαμε να προμηθευτούμε!

Από τη μία πλευρά η τηλεργασία και οι καθημερινές, διαδικτυακές επαγγελματικές συναντήσεις και από την άλλη, οι εξορμήσεις για άθληση εκτός σπιτιού, οι οποίες έγιναν μέρος της ζωής μας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους τα ακουστικά έχουν μετατραπεί στα πλέον απαραίτητα gadgets της νέας καθημερινότητας και το γιατί, θα το ανακαλύψετε στη λίστα που ακολουθεί.

Η οικογενειακή διασκέδαση στο σπίτι

Τον τελευταίο χρόνο, η διασκέδαση έχει μετατραπεί σε σπιτική υπόθεση και στις περισσότερες περιπτώσεις, μας βρίσκει πάνω από μία οθόνη, είτε πρόκειται για το κινητό μας, είτε για το tablet και το laptop μας. Από παρακολούθηση ταινιών και σειρών, μέχρι μουσικές βραδιές. Τι γίνεται όμως, όταν κάθε μέλος της οικογένειας, θέλει να διασκεδάζει με τον δικό του τρόπο; Απλούστατα, ο καθένας φοράει τα ασύρματα ακουστικά του και απολαμβάνει ανεμπόδιστα την αγαπημένη του εμπειρία θέασης, τη μουσική της προτίμησής του ή την online συντροφιά της παρέας του.

Η συμβουλή μας στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πως αν δεν είστε ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και θέλετε να προμηθευτείτε ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, φροντίστε να είστε σίγουροι πως είναι συμβατά με όλες τις συσκευές και όλα τα λογισμικά (Android και iOS), όπως συμβαίνει με τα Huawei FreeBuds 4i -τα οποία παρεμπιπτόντως μπορείτε να βρείτε τώρα σε εξαιρετική τιμή και μαζί με αυτά, να πάρετε δώρο μέχρι τις 18 Απριλίου και το smartband Huawei Band 4.

Η απρόσκοπτη τηλεργασία

Όταν όλη η οικογένεια βρίσκεται στο σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ, τότε τα πράγματα σε ό,τι αφορά στην τηλεργασία, γίνονται σίγουρα περισσότερο περίπλοκα και δύσκολα. Αυτός είναι ο λόγος που τους τελευταίους μήνες τόσο εμείς, όσο και οι περισσότεροι φίλοι και συνάδελφοί μας, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σπιτιού μας και με ασύρματα ακουστικά. Διότι όχι μόνο μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε απρόσκοπτα την εργασία από το σπίτι και να πραγματοποιούμε με άνεση τις επαγγελματικές μας συναντήσεις στο Zoom, αλλά την ίδια ώρα, μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε όλα τα παραπάνω, με όσες λιγότερες ενοχλήσεις και παρεμβολές γίνεται.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε πρώτα να προμηθευτούμε τα κατάλληλα ακουστικά, δηλαδή ακουστικά που όχι μόνο είναι άνετα και έχουν τεράστια διάρκεια μπαταρίας, αλλά την ίδια ώρα, μπορούν να περιορίσουν τον θόρυβο. Αυτός είναι ο λόγος που και σε αυτή την περίπτωση, τα Huawei FreeBuds 4i ξεχωρίζουν. Βλέπετε, δεν αποτελούν μόνο μία κορυφαία επιλογή -τόσο από άποψη τεχνολογίας, όσο και τιμής- στην κατηγορία τους, αλλά ταυτόχρονα, χάρη στη λειτουργία Active Noise Cancellation που διαθέτουν, ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο μέσω των μικροφώνων τους και παράγουν ένα αντίστροφο κύμα ήχου για τη μείωση του θορύβου!

Η καθημερινή επικοινωνία και οι outdoors προπονήσεις

Οι διαδικτυακές συναντήσεις με συγγενείς και φίλους, οι οποίοι ζουν μακριά μας, έχουν μετατραπεί σε καθημερινή υπόθεση τον τελευταίο χρόνο. Το ίδιο και οι προπονήσεις εκτός σπιτιού, είτε επιλέγουμε το τρέξιμο, είτε το περπάτημα και το ποδήλατο. Ουσιαστικά, πρόκειται για δύο νέες επιλογές σε επίπεδο επικοινωνίας, διασκέδασης και αξιοποίησης του ελεύθερού μας χρόνου, τις οποίες οι περισσότεροι από εμάς δεν παραβλέπουμε. Εύκολα μπορούμε να κατανοήσουμε συνεπώς, το πώς και το γιατί όλοι μας σπεύδουμε τώρα να προμηθευτούμε με ασύρματα ακουστικά. Έχουμε ανάγκη να ακούμε ανεμπόδιστα την αγαπημένη μας μουσική ενώ τρέχουμε και την ίδια ώρα, με ένα μόνο άγγιγμα να μπορούμε να απαντάμε στις τηλεφωνικές κλήσεις από το γραφείο ή τις βιντεοκλήσεις των φίλων μας.

Όλα αυτά, λοιπόν, και ακόμη περισσότερα, μπορεί να μας προσφέρει τώρα ένα ζευγάρι σύγχρονα ακουστικά, όπως τα Huawei FreeBuds 4i. Οι λειτουργίες και τα πλεονεκτήματά τους είναι πολλά. Από τον άνετο σχεδιασμό τους που εφαρμόζει τέλεια στο αυτί μέχρι το γεγονός ότι υποστηρίζουν έως και 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 6,5 ώρες φωνητικών κλήσεων και από τον ποιοτικό, κρυστάλλινο ήχο που μας προσφέρουν κάθε στιγμή μέχρι την κατασκευή τους, που μειώνει ακόμη και τον θόρυβο του ανέμου, για άνετη ακρόαση ακόμη και όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού. Στα δικά μας plus, περιλαμβάνεται σίγουρα και η λειτουργία Awareness Mode, η οποία μας επιτρέπει να ακούμε όποτε θέλουμε το περιβάλλον, χωρίς να βγάλουμε τα ακουστικά. Και όλα αυτά με ένα άγγιγμα. Γιατί αρκεί μία απλή χειρονομία για να λάβουμε φωνητικές κλήσεις, να ακούσουμε μουσική και φυσικά, να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε τον θόρυβο.

Όπως μπορέσατε να διαπιστώσετε, ένα ζευγάρι ασύρματα, high tech ακουστικά, αποτελεί τον ιδανικό μας «σύμμαχο» στη νέα καθημερινότητα. Διότι μπορεί τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, να δημιούργησαν νέες ανάγκες όμως, τα καλά νέα είναι πως η τεχνολογία μας προσφέρει σήμερα τις λύσεις που χρειαζόμαστε. Ας φροντίσουμε, λοιπόν, να κάνουμε πιο εύκολη, άνετη και διασκεδαστική τη νέα μας καθημερινότητα, κάνοντας την κατάλληλη επιλογή, σε ό,τι αφορά στον τεχνολογικό μας εξοπλισμό. Για εμάς, πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τα κορυφαία ακουστικά της αγοράς, τα Huawei FreeBuds 4i κάνουν τη διαφορά και το γεγονός ότι μέχρι τις 18 Απριλίου μπορεί να τα παραλάβει ο καθένας μας σε μία ασυναγώνιστη τιμή και με δώρο ένα «δυνατό» smartband, το Huawei Band 4, σίγουρα τα φέρνει πρώτα στις προτιμήσεις μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr