ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

FIFA 22: Αποκαλύφθηκαν οι ελληνικές ομάδες του παιχνιδιού

FIFA 22: Αποκαλύφθηκαν οι ελληνικές ομάδες του παιχνιδιού

FIFA 22: Η EA έδωσε στη δημοσιότητα την πλήρης λίστα με όλες τις ομάδες που θα συμπεριλαμβάνονται στο παιχνίδι.

Την 1η Οκτωβρίου το FIFA 22 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch και η EA προχωρά σιγά σιγά σε ενημερώσεις για το νέο τίτλο της σειράς.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, από την επίσημη δημοσίευση της εταιρίας, το FIFA 22 θα έρθει με περισσότερες από 700 ομάδες, με πάνω από 17 χιλιάδες παίκτες από τουλάχιστον 30 διοργανώσεις παγκοσμίως.

Παράλληλα, το FIFA 22 θα είναι το μοναδικό παιχνίδι της αγοράς που θα έχει τα δικαιώματα για τις διοργανώσεις: UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga και LaLiga Santander.

Επίσης, η ΕΑ προχώρησε σε αποκλειστική συμφωνία με τη Serie A για τα δικαιώματα 16 εκ των 20 ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Ας περάσουμε τώρα σε αυτό που ενδιαφέρει το ελληνικό κοινό και πιο συγκεκριμένα στις ελληνικές ομάδες που θα βρίσκονται στο FIFA 22. Η Super League δεν θα υπάρχει -και φέτος- όμως οι gamers θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ από το κυπριακό πρωτάθλημα θα υπάρχει ο ΑΠΟΕΛ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση κοκαΐνης: «Με κατέστρεψε», φώναξε η πρώην παίκτρια στο άκουσμα της προσωρινής κράτησης

Αρκαδία: 15χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του - Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του