ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το COSMOTE Neo είναι η πρόταση κινητής για όσους θέλουν ευελιξία και απλότητα

Το COSMOTE Neo είναι η πρόταση κινητής για όσους θέλουν ευελιξία και απλότητα

Τι αναζητούν οι Έλληνες καταναλωτές σήμερα;

Του Δημήτρη Μαλλά

Τι αναζητούν οι Έλληνες καταναλωτές σήμερα; Αυτό ήταν το ερώτημα που απασχόλησε μία έρευνα που έτρεξε η COSMOTE σε συνεργασία με την εταιρεία IPSOS. Το συμπέρασμα της έρευνας ήταν οι καταναλωτές ζητούν να μπορούν να έχουν περισσότερα δεδομένα στη διάθεση τους, θέλουν μεγαλύτερη ευελιξία, σιγουριά και απλότητα και όλα αυτά χωρίς δεσμεύσεις και υψηλές χρεώσεις.

Επιπλέον, η έρευνα έδειξε ότι ο σύγχρονος καταναλωτής ζει πλέον σε έναν ψηφιακό κόσμο, είναι διαρκώς online και θέλει να κάνει τα πάντα μέσα από το smartphone του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θέλει να μείνει χωρίς δεδομένα, θέλει να μπορεί να προσαρμόζει το πλάνο της κινητής τηλεφωνίας του όποτε το επιθυμεί και όλα αυτά με μία όσο το δυνατόν καλύτερη σχέση τιμής προς αυτό που έχει να χρησιμοποιήσει.

Η συγκεκριμένα έρευνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του COSMOTE Neo, της νέας «κατηγορίας» κινητής τηλεφωνίας της μεγαλύτερης εταιρείας του κλάδου στην Ελλάδα. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία νέα εξ ολοκλήρου «ψηφιακή» κινητή τηλεφωνία καθώς τα πάντα γίνονται μέσα από το My COSMOTE App, την εξαιρετικά δημοφιλή εφαρμογή της COSMOTE, η οποία έχει φθάσει πλέον να χρησιμοποιείται από 3,4 εκατ. συνδρομητές της εταιρείας.

Με ένα κλικ στο κινητό τους, οι καταναλωτές μπορούν με απλά βήματα να ενεργοποιήσουν το COSMOTE Neo και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους, να διαμορφώσουν το πλάνο τους όπως ακριβώς το επιθυμούν, να το αλλάξουν κάθε μήνα, οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξουν πρόσθετα πακέτα (data, ομιλία, SMS), να πληρώσουν, ακόμα και να εξυπηρετηθούν. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία δέσμευση και μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Όλα αυτά μέσα από την εφαρμογή.

Για τη διαμόρφωση του μηνιαίου πλάνου του, ο συνδρομητής COSMOTE Neo έχει στη διάθεσή του 4 απλούς συνδυασμούς, που περιλαμβάνουν είτε 400’ χρόνο ομιλίας είτε 700’ χρόνο ομιλίας συνδυασμένα με 5 GB ή 10 GB. Η τιμή ενός συνδυασμού κυμαίνεται από 20-30 ευρώ /μήνα, ανάλογα με την επιλογή που κάνει ο κάθε χρήστης.

Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα, που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους σε GB, λεπτά ομιλίας και SMS. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν με μόλις 5 ευρώ ανά επιλογή:

  • 2 GB
  • 200’ προς όλους
  • 300 SMS
  • 5 GB για Music & Video
  • 5 GB για Social Media & Chat

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι πως όλοι οι νέοι πελάτες COSMOTE Neo επωφελούνται από μία προσφορά γνωριμίας, παίρνοντας δώρο 100 GB για 12 μήνες.

Σε ποιους απευθύνεται

Το COSMOTE Neo απευθύνεται σε όσους χρειάζονται στη ζωή τους ευελιξία και απλότητα. Έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που ανήκουν στην «digital savvy» γενιά. Νιώθουν άνετα στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και ξέρουν να κάνουν τα πάντα από το κινητό τους. Χρειάζεται να είναι συνέχεια online, γι΄ αυτό και χρειάζονται μεγάλο όγκο δεδομένων.

Πρόκειται συνήθως για ανθρώπους που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 25-35 ετών, έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους κι έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι άνθρωποι δυναμικοί, που η ζωή τους αλλάζει γρήγορα και θέλουν να προσαρμόζουν και τα προϊόντα τους το ίδιο γρήγορα. Είναι ανεξάρτητοι οικονομικά, αλλά δεν μπορούν να ξοδεύουν πολλά για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες. Γι’ αυτό και θέλουν να έχουν έλεγχο στον λογαριασμό τους, αλλά χωρίς δεσμεύσεις και συνδρομές.

Το COSMOTE Neo είναι, επίσης, φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς το «ταξίδι του συνδρομητή» είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακό και δεν χρειάζεται να μετακινηθεί για να εξυπηρετηθεί, ούτε γίνεται εκτύπωση και διανομή λογαριασμών, αφού δεν έχει λογαριασμό. Έτσι, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.