ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αγορά smartphone: Τέσσερις τρόποι για να πάρουμε τη δύναμη της τεχνολογίας στα χέρια μας

Αγορά smartphone: Τέσσερις τρόποι για να πάρουμε τη δύναμη της τεχνολογίας στα χέρια μας

Δεν είναι υπερβολή να παραδεχθούμε ότι τα κινητά μας τηλέφωνα, έχουν εξελιχθεί σήμερα σε απαραίτητες συσκευές για την καθημερινότητά μας, ό,τι και αν περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας.

Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι από εμάς αντιμετωπίζουμε την αγορά ενός νέου smartphone ως μία επένδυση, που θα μας βοηθήσει να απολαμβάνουμε με περισσότερη άνεση και δημιουργικότητα τις στιγμές μας και να φέρνουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας με ευελιξία.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να αλλάξετε το παλιό σας κινητό με ένα νέο, τεχνολογικά εξελιγμένο και περισσότερο ισχυρό, συνεχίστε να διαβάζετε. Διότι στη λίστα που ετοιμάσαμε για εσάς, θα βρείτε τα σημεία-«κλειδιά», αλλά και τις σύγχρονες smartphone συσκευές που αξίζουν την προσοχή σας, σε ό,τι αφορά στην αγορά νέου κινητού σήμερα.

Ένας πανίσχυρος και ευέλικτος «σύμμαχος» που θα έχουμε παντού μαζί μας

Αν το καλοσκεφτούμε, τα κινητά μας τηλέφωνα αποτελούν σήμερα τεχνολογικά εξελιγμένα πολυεργαλεία. Αυτό που έχουμε ανάγκη όμως, είναι να μπορούμε να έχουμε πάντα και παντού μαζί μας όλη την τεχνολογία που μπορούν να μας προσφέρουν, με όση περισσότερη άνεση γίνεται. Αυτός είναι ο λόγος που αξίζει να σιγουρευτούμε πως η συσκευή που θα πάρουμε, θα είναι άνετη, ελαφριά και ευέλικτη.

Αν η άνεση είναι για εσάς βασικό κριτήριο για την αγορά κινητού, τότε το νέο, πιο ελαφρύ αλλά και πιο στιβαρό HUAWEI P50 Pro, είναι μία εξαιρετική επιλογή, καθώς διαθέτει μία μεγάλη οθόνη και μία εξίσου δυνατή και μεγάλη μπαταρία σε ένα συμπαγές και ελαφρύ σώμα, που ταιριάζει άψογα στο χέρι σας.

Εναλλακτικά, αξίζει να δείτε και το νέο HUAWEI P50 Pocket, το αναδιπλούμενο smartphone επόμενης γενιάς της HUAWEI, που φέρνει ευελιξία, κομψότητα και καινοτόμες λειτουργίες στην παλάμη του χεριού σας, αφού μετατρέπεται άμεσα από pocket size σε κορυφαίο smartphone πλήρους οθόνης.

Όταν το κινητό μας φροντίζει τα μάτια, την επιδερμίδα, αλλά και την ευεξία μας

Η σύγχρονη καθημερινότητα μας βρίσκει συνήθως από το πρωί μέχρι το βράδυ μπροστά από μία οθόνη. Αυτή η -συχνά- αναπόφευκτη συνήθεια, λοιπόν, κουράζει και επηρεάζει αρνητικά την υγεία των ματιών μας, αλλά και της επιδερμίδας μας, λόγω του μπλε φωτός που εκπέμπουν οι οθόνες, κάτι που -μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με το φαινόμενο της ψηφιακής γήρανσης. Συνεπώς, έχουμε ανάγκη από ένα κινητό που δεν θα κουράζει τα μάτια μας και δεν θα επιβαρύνει την ευεξία ή την υγεία της επιδερμίδας μας. Και τα καλά νέα είναι πως έχουμε στη διάθεσή μας επιλογές, που μπορούν να μας προσφέρουν όλα τα παραπάνω.

Για παράδειγμα, το νέο HUAWEI P50 Pro φροντίζει τα μάτια μας, χάρη στον έλεγχο ρύθμισης φωτισμού PWM υψηλής συχνότητας 1.440 Hz⁠10 που μειώνει την καταπόνηση των ματιών, ενώ το HUAWEI P50 Pocket διαθέτει έλεγχο ρύθμισης φωτισμού PWM υψηλής συχνότητας 1440 Hz3, αλλά δεν μένει μόνο εκεί. Βλέπετε, φροντίζει παράλληλα την υγεία και την ομορφιά μας χάρη στη λειτουργία Sunscreen Detection, που είναι σε θέση να ελέγξει αν το πρόσωπό μας είναι σωστά καλυμμένο για να μας βοηθήσει να προστατεύσουμε καλύτερα το δέρμα μας.

Δίνοντας έμφαση στη δύναμη της εικόνας και τη δημιουργία περιεχομένου

Το να μπορούμε να αποτυπώνουμε τις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές μας και ό,τι κεντρίζει το ενδιαφέρον μας, με τον πιο άμεσο και εντυπωσιακό τρόπο, αποτελεί τον «κανόνα» στην εποχή μας. Άλλωστε, σήμερα οι περισσότεροι από εμάς -άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο- έχουμε μετατραπεί σε δημιουργούς περιεχομένου, «ανεβάζοντας» εικόνες και selfies σε Facebook και Instagram, δημιουργώντας ιδιαίτερα βίντεο στο TikTok και επενδύοντας στο vlogging. Για να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε όμως όλα τα παραπάνω στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους, χρειαζόμαστε και ένα κινητό που μπορεί να μας τα προσφέρει. Και για να συμβεί αυτό, οι κάμερες και οι τεχνολογίες του κινητού που θα πάρουμε, θα κάνουν τη διαφορά.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που πιστεύετε και εσείς στη δύναμη της εικόνας και θέλετε να απαθανατίζετε και να μοιράζεστε τις καλύτερες στιγμές σας, σας έχουμε μερικές smartphone προτάσεις που θα σας καλύψουν με το παραπάνω. Ο λόγος για το HUAWEI P50 Pro, ένα κινητό που ξεπερνά τα όρια της φωτογραφίας των smartphone, χάρη κάμερα True-Form Dual-Matrix που διαθέτει, καθώς και άλλες τεχνολογίες, όπως το HUAWEI XD Optics που ενισχύει τις φωτογραφίες, τη λειτουργία SuperZoom, το True-Chroma Image Engine και το HUAWEI XD Fusion Pro (που μας βοηθούν να απαθανατίζουμε τα πραγματικά χρώματα του κόσμου με περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού), το AI Cinemagraph, το True-Steady Shot για σταθερές λήψεις ακόμη και εν κινήσει. Όλες αυτές οι λειτουργίες και οι τεχνολογίες, μας επιτρέπουν να μετατρέπουμε τις ιδέες μας σε υπέροχα vlog και να δημιουργούμε κορυφαίας ποιότητας περιεχόμενο.

Σίγουρα το κινητό που «κέρδισε» την προσοχή μας, είναι το HUAWEI P50 Pocket. Το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει τη νέα τεχνολογία Ultra Spectrum Image, που ενσωματώνει τα HUAWEI XD Optics και True-Chroma Image Engine, για ρεαλιστικές εικόνες και καρέ με φυσικές λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα. Μεταξύ άλλων δε, μας δίνει τη δυνατότητα να βγάζουμε εκπληκτικές selfies με ένα άγγιγμα στην cover screen του, καθώς και να αποτυπώνουμε την ομορφιά στο σκοτάδι.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο νέο HUAWEI nova 9 SE, ένα κινητό που ενδείκνυται για δημιουργικές εμπειρίες vlogging. Βλέπετε, το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει κάμερα υψηλής ανάλυσης 108 MP, 112° υπερ-ευρυγώνια κάμερα και 4 cm macro κάμερα και μας επιτρέπει να τραβάμε υπέροχες λήψεις, ακόμη όταν πέφτει το σκοτάδι χάρη στο Super Night Shot. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, επιτρέπει και τη συνεχόμενη λήψη βίντεο από την μπροστινή και την πίσω κάμερα, για καλύτερο και πιο άμεσο vlogging.

Απολαμβάνοντας κάθε φορά μία ομαλή εμπειρία θέασης χωρίς όρια

Αν αναλογιστούμε την καθημερινότητά μας και τις συνήθειες που μας χαλαρώνουν, θα διαπιστώσουμε πως υπάρχουν δύο ακόμη πράγματα που θέλουμε να μας προσφέρει το κινητό μας. Το πρώτο είναι η μεγάλη μπαταρία, ώστε το κινητό μας να μην μας «εγκαταλείπει» όταν το χρειαζόμαστε περισσότερο και το δεύτερο, η οθόνη που μπορεί να μας προσφέρει κορυφαίες εμπειρίες θέασης και άνετες στιγμές, είτε πρόκειται για την παρακολούθηση μιας σειράς, είτε για το gaming ή για την εργασία μας -και το καθημερινό online multitasking.

Ελέγχουμε, λοιπόν, τις προδιαγραφές της οθόνης, αλλά και της μπαταρίας του κάθε κινητού, πριν την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας επιλογές που μπορούν να μας προσφέρουν και τα δύο -και ακόμη περισσότερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί το HUAWEI P50 Pro, που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120 Hz2 και διαθέτει οθόνη True-Chroma, που προσφέρει μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και ομαλή εμπειρία θέασης με γρήγορο χρόνο απόκρισης. Όλα αυτά ενώ την ίδια ώρα έχει μεγάλη μπαταρία 4.360 mAh⁠, που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε περισσότερα επεισόδια, περισσότερα παιχνίδια ή πολύωρες κλήσεις με τους αγαπημένους μας, ενώ φορτίζει και πολύ γρήγορα, ακόμη και ασύρματα.

Εναλλακτικά, υπάρχει και το επίσης ισχυρό HUAWEI P50 Pocket, το οποίο μας προσφέρει μία απίστευτη οπτική εμπειρία χάρη στην αναλογία 21:9 στην ευρεία κύρια οθόνη 6,9 ιντσών που έχει, τον ρυθμό ανανέωσης οθόνης έως και 120 Hz2 και τη μεγάλη γκάμα P3, που προσφέρει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα για αυθεντικούς τόνους και εικόνα. Όσο για τη μπαταρία 4.000 mAh που διαθέτει, σε συνδυασμό με τον φορτιστή HUAWEI SuperCharge 40 W, μας επιτρέπει να φορτίζουμε το τηλέφωνο, ενώ ταυτόχρονα το χρησιμοποιούμε.

Βέβαια, αν το κινητό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας είναι το HUAWEI nova 9 SE, αξίζει να αναφέρουμε ότι θα αποδειχθεί ένας εξαιρετικός «σύμμαχός» σας σε καθημερινό επίπεδο, όχι μόνο χάρη στην 6,78 ιντσών οθόνη HUAWEI FullView που έχει, αλλά και λόγω της μπαταρίας του και την τεχνολογία HUAWEI SuperCharge 66 W, που μας επιτρέπει να το φορτίζουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, όσο απολαμβάνουμε ένα διάλειμμα για καφέ.

Μπορεί οι ανάγκες μας να άλλαξαν σημαντικά μέσα σε λίγα χρόνια, ωστόσο, η εξέλιξη της τεχνολογίας μας επιτρέπει σήμερα να τις καλύπτουμε με τον πιο άμεσο τρόπο, αφού όλη η τεχνολογία που χρειαζόμαστε, μπορεί να βρεθεί τώρα στην παλάμη του χεριού μας. Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψη μας τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας, τα χόμπι και τις συνήθειες που μας «γεμίζουν», μια ματιά στα νέα smartphones της HUAWEI αρκεί για να βρούμε εύκολα και αποτελεσματικά το κινητό που έχουμε ανάγκη, το smartphone εκείνο που θα αναδειχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς μας «συμμάχους».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.