ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

vivo X90 Pro 5G: Με δύο πανίσχυρους επεξεργαστές και τους φακούς της ZEISS μας κάνει photo experts!

vivo X90 Pro 5G: Με δύο πανίσχυρους επεξεργαστές και τους φακούς της ZEISS μας κάνει photo experts!

Όσοι βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέου smartphone, θέλουμε να επιλέξουμε ένα μοντέλο που θα κάνει πιο εύκολη και όχι πιο δύσκολη την καθημερινότητά μας.

Πόσο εύκολο είναι όμως, να κάνουμε τη σωστή επιλογή, όταν υπάρχουν τόσα πολλά διαθέσιμα μοντέλα στην αγορά; Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε το μοντέλο το οποίο θα μας προσφέρει αυτό το «κάτι» παραπάνω;

Τo vivo X90 Pro 5G αποτελεί τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, όπου σε συνεργασία για ακόμη μία φορά με την κορυφαία γερμανική εταιρεία οπτικό-μετρικών ZEISS, φέρνει την «επανάσταση» στην ιστορία των smartphones, με επαγγελματική φωτογραφική και βιντεοληπτική απεικόνιση, όχι απλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι!

Η νέα «ναυαρχίδα» της vivo X90 Pro 5G είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε καθώς πρόκειται για μία κορυφαία συσκευή, που θα μας συστήσει πρωτόγνωρες high tech εμπειρίες καθημερινής χρήσης. Όχι μόνο επειδή πρόκειται για ένα μοντέλο που με την κορυφαίων αλγορίθμων κάμερά του, κάνει τη νύχτα… μέρα, αλλά διότι διαθέτει δύο πανίσχυρους επεξεργαστές, που «απογειώνουν» την ποιότητα και την απόδοσή του, σε φωτογραφία, σε ανάλυση, σε ό,τι κάνει το vivo X90 Pro 5G την ναυαρχίδα της εταιρείας!

Η συσκευή που μας χαρίζει κορυφαία τεχνολογία επαγγελματικής απεικόνισης video και φωτογραφίας

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ελέγχουμε, πριν αποφασίσουμε να επενδύσουμε σε ένα καινούργιο smartphone, είναι η κάμερά του. Άλλωστε, ποιος από εμάς δεν θέλει να έχει εντυπωσιακές λήψεις στη συλλογή του, βίντεο και εικόνες σε ανάλυση 4Κ και 8Κ, που κρατούν «ζωντανές» τις πιο δυνατές αναμνήσεις του;

Αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα μας δίνει το vivo X90 Pro 5G, το οποίο κατορθώνει μία ασύγκριτη απόδοση φωτογραφικού αποτελέσματος και βίντεο, ακόμη και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού, φέρνοντας έτσι τον… ουρανό με τ’ άστρα στην οθόνη μας. Επιπλέον, διαθέτει μία ZEISS κύρια κάμερα 1 ίντσας με αισθητήρα IMX989, καθώς και το μεγαλύτερο φωτογραφικό διάφραγμα στη βιομηχανία των smartphone.

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο μοντέλο από κάθε άλλο, είναι η επένδυση χρώματος Τ*, ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων ZEISS, το οποίο προσφέρει αντιανακλαστικές επιστρώσεις. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει επαναπροσδιορισμός στη φωτεινότητα της εικόνας, στην απόδοση, στο λυκόφως και στη λαμπρότητα.

Απολαμβάνοντας πάντα και παντού τις πιο καθηλωτικές οπτικοακουστικές εμπειρίες

Όσοι χρησιμοποιούμε το smartphone μας ως μία συσκευή ψυχαγωγίας, ως ένα μέσο για να απολαμβάνουμε βίντεο, μουσική, τηλεοπτικές σειρές και games, θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως έχουμε κάνει μία επιλογή smartphone που θα «απογειώνει» αυτές τις καθημερινές εμπειρίες διασκέδασης. Και ένα τέτοιο μοντέλο είναι το vivo X90 Pro 5G, το οποίο μπορεί να αναπαράγει στην edge display οθόνη του έως και 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, είναι εξοπλισμένο με ένα ισχυρό σύστημα ηχείων που βασίζεται σε στερεοφωνικούς ήχους και Hi-Res Audio και έρχεται με δύο τσιπ επεξεργασίας Dimensity 9200 και vivo V2.

Κάπως έτσι, κάθε εμπειρία θέασης, ακρόασης ή gaming μετατρέπεται σε μία απρόσκοπτη, καθηλωτική εμπειρία, με πραγματική αίσθηση, σαν να βρισκόμαστε μέσα σε αυτή. Σε κάθε περίπτωση, αν περνάμε καθημερινά αρκετές ώρες μπροστά από την οθόνη του κινητού, η vivo έχει προνοήσει και για αυτό, αφού η οθόνη του vivo X90 Pro 5G προσφέρει αποτελεσματική, τριπλή προστασία των ματιών από την ακτινοβολία που εκπέμπει το κινητό.

Τέλος, αν το design ενός smartphone είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που μας παρακινούν να πραγματοποιήσουμε μία αγορά, τότε έχουμε έναν ακόμη λόγο για να επιλέξουμε το προηγμένο vivo X90 Pro 5G. Βλέπετε, πρόκειται για μία συσκευή που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο στυλ και την πρακτικότητα, ενώ αποτελεί μία σύγχρονη και κομψή ένωση του αλουμινίου, του μασίφ και του συνθετικού δέρματος.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ένα μοντέλο που θα μας «λύσει» τα χέρια, μία συσκευή που θα αλλάξει προς το καλύτερο τη σχέση που έχουμε με το κινητό μας, δίνοντάς μας μοναδικές δυνατότητες, οι οποίες κάνουν πιο εύκολη και άνετη την καθημερινότητά μας. Και με δύο επεξεργαστές σε μία συσκευή, το σίγουρο είναι πως η vivo είναι η 1η εταιρεία στην Ελλάδα με smartphone τόσο κορυφαίας ποιότητας στην απόδοση.