ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα κορυφαία smartwatch της αγοράς που θα σας μυήσουν σε έναν υγιή τρόπο ζωής αυτό το καλοκαίρι

Τα κορυφαία smartwatch της αγοράς που θα σας μυήσουν σε έναν υγιή τρόπο ζωής αυτό το καλοκαίρι

Κάθε χρόνο, το καλοκαίρι είναι η εποχή που «αφυπνίζει» την πιο ανέμελη και δραστήρια πλευρά σας. Ο καιρός είναι με το μέρος σας και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας κατεβάζουν «ταχύτητα», οπότε οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εστιάσετε στον τρόπο ζωή σας, αναζητώντας τρόπους για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας εν γένει.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, από πού θα ξεκινήσετε αυτήν την αλλαγή; Πώς θα διαμορφώσετε μία πιο ωφέλιμη και active καθημερινότητα; Οι απαντήσεις που αναζητάτε, βρίσκονται στο κατάλληλο wearable, δηλαδή σε ένα αξιόπιστο smartwatch.

Εμείς, λοιπόν, κάναμε την έρευνα αγοράς μας και καταλήξαμε σε τρία κορυφαία smartwatch της HUAWEI, που αποτελούν τους ιδανικούς «συμμάχους» για ένα δραστήριο καλοκαίρι, γεμάτο ευεξία, προπονήσεις και νέες περιπέτειες. Το ποια είναι αυτά τα «έξυπνα» ρολόγια τα οποία υπόσχονται να αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο και είναι συμβατά με κάθε smartphone, θα το ανακαλύψετε αμέσως.

Κατακτώντας τους στόχους που αναβαθμίζουν τη φυσική σας κατάσταση

Κάθε καλοκαίρι, η φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης έρχεται σε πρώτο πλάνο και σας ανοίγει την «όρεξη» για outdoor προπονήσεις. Τι μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, για να απολαμβάνετε αποτελεσματικές προπονήσεις επαγγελματικού επιπέδου, αν δεν μπορείτε να έχετε κάθε μέρα έναν έμπειρο instructor στο πλευρό σας;

Να επενδύσετε στο HUAWEI WATCH 4 Pro, έναν high tech, προσωπικό προπονητή για τις υπαίθριες προπονήσεις σας, τον οποίο εμπιστεύεται και ένας από τους κορυφαίους δρομείς μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο, ο Βρετανός Sir Mo Farah, για να είναι πάντα σε φόρμα.

Το συγκεκριμένο smartwatch, το οποίο είναι συμβατό με iOS και Android smartphones όπως άλλωστε όλα τα smartwatches της Huawei, διαθέτει πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, ελεύθερη κατάδυση και κολύμβηση, για να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα.

To HUAWEI WATCH 4 Pro όμως πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα διότι διαθέτει την λειτουργία Health Glance η οποία το μετατρέπει σε ένα διαγνωστικό κέντρο με την δυνατότητα πολύπλευρου ελέγχου 7 βασικών δεικτών της υγείας σας σε 1 μόλις λεπτό!!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι με το HUAWEI WATCH 4 Pro μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες υγείας σας σε πραγματικό χρόνο, ελέγχοντας επτά βασικούς δείκτες -εκτός από τους κλασικούς, όπως ο καρδιακός ρυθμός, όπου και όποτε το θελήσετε απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.. Από πιστοποιημένο Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ με πιστοποίηση CE MDR) , μέχρι ανίχνευση αρτηριακής ανελαστικότητας, επίπεδα στρες, θερμοκρασία δέρματος και έλεγχο του αναπνευστικού συστήματος με πληρέστατα και κατανοητά reports τα οποία μπορείτε να προωθήσετε και στον γιατρό σας. Όλα αυτά ενώ παράλληλα το smartwatch σας ειδοποιεί εγκαίρως, αν παρατηρήσει κάποια ανωμαλία στους δείκτες υγείας σας.

Πέρα από σημαντικούς δείκτες για την παρακολούθηση της υγείας σας, το HUAWEI WATCH 4 Pro είναι, βέβαια, ένας ψηφιακός personal trainer στον καρπό σας, χάρη στα προγράμματα προπονήσεων που σας παρέχει, αλλά και τη λειτουργία Activity Rings. Και η συγκεκριμένη λειτουργία αξίζει την προσοχή σας, διότι σας προσφέρει αναλυτική ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο, ειδοποιήσεις σχετικά με την πρόοδό σας, ενώ μέσα από επαγγελματικές αξιολογήσεις και εύστοχα σχόλια, σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες των προπονήσεών σας.

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε τη μεγάλη και εντυπωσιακή του οθόνη LTPO 1,5 ιντσών, την ανθεκτικότητά του (υποστηρίζει έως και 30 μέτρα σε ελεύθερη κατάδυση), αλλά και τον κομψό σχεδιασμό του, μιλάμε για ένα smartwatch που αποτελεί έναν must-wear «σύμμαχο» στο πλαίσιο της έντονης και δραστήριας καθημερινότητάς σας.

Για τον ίδιο τον Sir Mo Farah, άλλωστε, το καινούργιο HUAWEI WATCH 4 Pro, «είναι ένας νικητής». Μάλιστα, ο κορυφαίος αθλητής αναφέρθηκε στο νέο αυτό smartwatch τονίζοντας πως λατρεύει το premium φινίρισμα τιτανίου και την οθόνη «που είναι πραγματικά απίστευτη», ενώ εστίασε σημαντικά στις γενικές μετρήσεις υγείας που παρέχει για να παρακολουθεί τη γενικότερη απόδοσή του. «Απλά και εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού στο HUAWEI WATCH 4 Pro, έχουμε όλα τα απαραίτητα δεδομένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ένα smartwatch για όλους εσάς που είστε λάτρεις της περιπέτειας

Για τους λάτρεις της active καθημερινότητας, το κατάλληλο smartwatch στον καρπό τους μπορεί να κάνει τη διαφορά στις outdoor περιπέτειές τους. Και αυτό το smartwatch δεν είναι άλλο από το HUAWEI WATCH Ultimate.

Αν είστε και εσείς σύγχρονοι adventures και προετοιμάζεστε ήδη για τις καλοκαιρινές, active δραστηριότητες που θα ζήσετε, πιθανότατα από το πρόγραμμά σας δεν λείπουν οι καταδύσεις. Και το HUAWEI WATCH Ultimate, που είναι συμβατό με κάθε smartphone, είναι το «έξυπνο» ρολόι που θα χρειαστείτε, βουτώντας στο απέραντο γαλάζιο.

Να αναφέρουμε απλώς ότι το συγκεκριμένο smartwatch έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές και έχει ελεγχθεί από πιστοποιημένους, επαγγελματίες δύτες, καθώς και ότι έχει λειτουργία εντοπισμού θέσης, αλλά και αλγόριθμο αποσυμπίεσης Bühlmann για την παρακολούθηση δεδομένων κατάδυσης, ώστε να νιώθετε ασφάλεια σε κάθε σας βουτιά.

Στα πλεονεκτήματά του θα συμπεριλάβουμε τη μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, που φτάνει τις δύο εβδομάδες με μία φόρτιση, ενώ μπορεί να φτάσει έως και τα 100 μέτρα βάθος, αντέχοντας την έντονη πίεση που υπάρχει στον βυθό. Όλα αυτά ενώ η λειτουργία κατάδυσης που διαθέτει, περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά modes, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε με απόλυτη ακρίβεια ένα σχέδιο κατάδυσης. Μάλιστα, αν αποκτήσετε το HUAWEI WATCH Ultimate έως και τις 31 Αυγούστου, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα επαγγελματικό μάθημα κατάδυσης με έναν επαγγελματία εκπαιδευτή δυτών από το πιστοποιημένο κέντρο καταδύσεων «School of Diving».

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν δεν είστε λάτρεις της κατάδυσης, το HUAWEI WATCH Ultimate είναι ένα πανίσχυρο smartwatch που θα σας συνοδεύσει στην καθημερινότητα και σε κάθε άλλη active δραστηριότητα, μιας και διαθέτει όλες τις απαραίτητες «έξυπνες» λειτουργίες που χρειάζεστε από ένα «έξυπνο» ρολόι σήμερα.

Το ιδανικό premium smartwatch για όσους επιθυμούν μία πιο προσιτή επιλογή χωρίς συμβιβασμούς σε ποιότητα και χαρακτηριστικά

Για εκείνους που θέλουν να φροντίζουν καθημερινά την ευεξία τους και να έχουν όλη μέρα έναν προσωπικό σύμβουλο υγείας στον καρπό τους, αναζητώντας ένα smartwatch προηγμένο αλλά πιο προσιτό, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Πέρα από την αισθητική του, που κερδίζει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις, διαθέτει μία σειρά από λειτουργίες για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Πιο αναλυτικά, τόσο η έκδοση HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic, η οποία απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, όσο και η έκδοση Titanium που είναι ιδανική για άντρες, παρέχει αξιόπιστα και πιστοποιημένα αποτελέσματα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ανάλυση Ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΔ) με πιστοποίηση CE MDR), σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα σας, καθώς και τον ύπνο και το στρες, ενώ μεταξύ άλλων, κάνει έλεγχο για αρτηριοσκλήρωση.

Όλα αυτά ενώ παράλληλα σας εμπνέει να καλλιεργήσετε ωφέλιμες και υγιεινές συνήθειες, υπενθυμίζοντάς σας για παράδειγμα να πιείτε περισσότερο νερό, να πάρετε τα φάρμακά σας ή να ασκηθείτε.

Αν θέλετε, λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι να αποκτήσετε έναν ωφέλιμο τρόπο ζωής, ο οποίος θα ενισχύει την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, απολαμβάνοντας παράλληλα τις πιο active εμπειρίες, μπορείτε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα από τα προηγμένα smartwatch της HUAWEI. Αξιοποιώντας τις τεχνολογίες και τις λειτουργίες τους και λέγοντας «ναι» σε περισσότερες υπαίθριες δραστηριότητες και προπονήσεις, θα διαμορφώσετε μία ρουτίνα, η οποία θα αναβαθμίσει σταδιακά την ποιότητα ζωής σας.

Τα smartwatches HUAWEI Watch GT 3 Pro (Ceramic & titanium), HUAWEI Watch Ultimate και HUAWEI Watch 4 Pro είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.