Desire S: To κορυφαίο, έγινε καλύτερο!

Newsbomb

Συνταγή που αρέσει, δεν αλλάζει. Κάπως έτσι πρέπει να σκεφτήκαν οι ιθύνοντες της HTC όσον αφόρα το διάδοχο του υπερπετυχιμένου...

Συνταγή που αρέσει, δεν αλλάζει. Κάπως έτσι πρέπει να σκεφτήκαν οι ιθύνοντες της HTC όσον αφόρα το διάδοχο του υπερπετυχιμένου και ταυτόχρονα κορυφαίου κινητού για το 2010, το HTC Desire.

Ο «διάδοχος» του παρουσιάστηκε, και το όνομα αυτού;
Desire S.
Το νέο κινητό ξεχωρίζει για την ποιότητα υλικών, καθώς το πλαστικό αντικαταστάθηκε από το αλουμίνιο, ενώ δεν υπάρχει πλέον κενό, ανάμεσα στην οθόνη και το περίβλημα.

Το νέο Desire δεν κουβαλάει …διπύρηνους επεξεργαστές, καθώς η εταιρία θέλει να το κρατήσει πλέον στη mid-end κατηγορία. Αλλά πάνω στο κομμάτι των επεξεργαστών υπήρξε εξέλιξη, καθώς πλέον κουβαλάει έναν πιο σύγχρονο επεξεργαστή SnapDragon MSM8255 στο 1GHz και μνήμη στα 768MB.
Η οθόνη έμεινε η ίδια, στις 3.7 ίντσες αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι τεχνολογίας amoled αλλά Super LCD, ενώ υπάρχει και δεύτερη κάμερα για βίντεο-κλήσεις.

Το σημαντικότερο είναι ότι κουβαλάει το νέο android 2.3 (2.3.2 για την ακρίβεια...) .
Η κάμερα του παραμένει στα 5 Megapixel ενώ η μπροστινή είναι VGA 640×480 pixels.

Τα κουμπιά μπροστά, έχουν αντικατασταθεί από πλήκτρα αφής, ενώ δεν υπάρχει πλέον το περίφημο οπτικό trackball.

Αλλαγές στην σημεία λοιπόν για το νέο Desire, με την τιμή του να είναι ακόμα άγνωστη αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα με τέλη Απριλίου.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved