Η HP παρουσιάζει το αποσπώμενο «δύο σε ένα» Android PC

Η HP παρουσιάζει το αποσπώμενο «δύο σε ένα» Android PC

NEWSBOMB

Το Slate Book x2 διευρύνει τη γκάμα αποσπώμενων PC της HP προσφέροντας αυξημένη φορητότητα και απόδοση

Η HP ανακοίνωσε το λανσάρισμα του HP Slate Book x2, ενός αποσπώμενου PC που προσφέρει όλες τις λειτουργίες ενός notebook, ενώ διαθέτει αποσπώμενη οθόνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν sleek tablet.

Διαθέτοντας λειτουργικό σύστημα Android(1), αυτή η ευέλικτη «δύο σε ένα» συσκευή συνδυάζει δύναμη και φορητότητα, παρέχοντας στον χρήστη την ευελιξία να δημιουργήσει, να καταναλώσει και να μοιραστεί περιεχόμενο, όπου κι αν βρίσκεται.

Η ασύγκριτη σειρά προϊόντων PC νέας γενιάς της HP έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με τα δικά τους στοιχεία σε συσκευές οι οποίες μπορούν και προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες τους.

Το HP Slate Book x2 είναι η πρώτη αποσπώμενη συσκευή Android με φορητό επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4, που προσφέρει πιο ρεαλιστικό gaming, γρήγορο web browsing και υψηλής ποιότητας (HD)video play back, καθώς και πρόσβαση στο Tegra Zone app.(2)

«Οι καταναλωτές θέλουν να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται περιεχόμενο οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, σ εοποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο internet – και απαιτούν απρόσκοπτη σύνδεση», δήλωσε ο Louis Perrin, Director, consumer products, Printingand Personal Systems Group, HPEMEA.

«To HP Slate Book x2 αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα της συνεχούς δέσμευσης μας να εξελίσσουμε την υπολογιστική εμπειρία, προσφέροντας στους καταναλωτές την απαραίτητη ευελιξία ώστε να είναι δημιουργικοί στο σπίτι, στην εργασία τους ή εν κινήσει.»

Το HP Slate Book x2, μαζί με το βραβευμένο HP ENVY x2 συμπληρώνουν τη γκάμα αποσπώμενων PC της HP, ενώ μαζί με το HP Slate7, προσφέρουν πρόσβαση στην εμπειρία Google, μέσω διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων.

Το HP Slate Book x2 δίνει τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής από λειτουργίες ψυχαγωγίας σε λειτουργίες εργασίας, συνδυάζοντας τη φορητότητα του tablet με την απόδοση του notebook, σε μια κομψή, ελαφριά συσκευή με το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Android. Αξιοποιώντας τον προηγμένο σχεδιασμό μαγνητικής άρθρωσης και το διπλό σύστημα μπαταρίας – μια στη βάση και μια στο tablet – οι χρήστες μπορούν εύκολα να κάνουν την εναλλαγή tablet – notebook και το αντίστροφο, ακόμα και όταν βρίσκονται εν κινήσει.

Το HPSlateBookx2, το οποίο εγγυάται ότι οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουν την απόδοση έναντι της φορητότητας, διαθέτει Android Jelly Bean 4.2,ενώ προσφέρει την εμπειρία Google με υπηρεσίες όπως το Google Now, Google Search, Gmail, You Tube, Google Driveκαι το Google+ Hangouts για video chat μεταξύ πολλών ατόμων και πρόσβαση σε εφαρμογές και ψηφιακό περιεχόμενο μέσω του Google Play.(2)

Η υψηλής ευκρίνειας FHD οθόνη αφής 10.1ιντσών (25.65 cm) προσφέρει ευκρινείς γραμμές, καθαρές εικόνες, χρωματική πιστότητα και μειώνει την ηλιακή αντανάκλαση. Το Slate Book x2 διαθέτει επίσης αποθηκευτική δυνατότητα έως και 32GB eMMC και DTS Sound+ Solution, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες, μουσική και videos.

Επιπλέον, η ενσωματωμένη δυνατότητα εκτύπωσης που διατίθεται αποκλειστικά από την HP, επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν απευθείας, μέσω των περισσότερων εφαρμογών.

Η HP συμπληρώνει την γκάμα των νέων της PC με αποκλειστικές λύσεις και υπηρεσίες, που παρέχουν μια σειρά από απλά και εύκολα προσβάσιμα εργαλεία υποστήριξης, με σκοπό να βοηθήσουν τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει η HP. Οι καταναλωτές μπορούν να διευρύνουν την εγγύηση του προϊόντος και να προμηθευτούν το HP Care Pack(3)για το HP Slate Book x2,αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο έξοδα επισκευής ή αντικατάστασης.

Διαθεσιμότητα

Το HP Slate Book x2 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική τον Ιούλιο του 2013.

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το HP Slate Book x2 είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.hp.com/x2 και στο The Next Bench.

(1)Απαιτείται high-definition περιεχόμενο για εικόνες high-definition.

(2)Απαιτείται σύνδεση στο Internet ηοποία δεν συμπεριλαμβάνεται.

(3)Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Accidental Damage Protection μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα HPTotalCare www.hp.com/go/totalcare. Πωλείται ξεχωριστά.

(4)Εκτιμώμενες λιανικές τιμές. Οι πραγματικές τιμές μπορεί να διαφέρουν.

Η HP παρουσιάζει το αποσπώμενο «δύο σε ένα» Android PC
01
Η HP παρουσιάζει το αποσπώμενο «δύο σε ένα» Android PC

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved