ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παίξε από τώρα το Ελληνικό Football Manager 2014 μόνο με 5€

Παίξε από τώρα το Ελληνικό Football Manager 2014 μόνο με 5€

Football Manager 2014

Το Football Manager είναι το μεγαλύτερο management game του κόσμου. Είναι στην ουσία ένα videogame για PC, Mac & Linux που συνδυάζει ποδόσφαιρο και στρατηγική.

Στο Football Manager 2014 μπορείς να αναλάβεις την αγαπημένη σου ομάδα και να τη στήσεις όπως εσύ θέλεις, να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες και τις προκλήσεις και να την οδηγήσεις στην κορυφή, και όλα αυτά σε ένα εξαιρετικά εύχρηστο περιβάλλον, τρομερά ρεαλιστικό, με όλα τα δικαιώματα και τασωστά ονόματα , τόσο για ομάδες και διοργανώσεις όσο και για παίκτες, προπονητές και δημοσιογράφους. Το παιχνίδι είναι τόσο αναλυτικό και ρεαλιστικό που πολλές κορυφαίες ομάδες χρησιμοποιούν τη βάση του για να αντλήσουν πληροφορίες για παίκτες και ομάδες. Στο Football Manager 2014 υπάρχουν πάνω από 1.000 βελτιώσεις και αλλαγές, που κάνουν το δέκατο Football Manager™ της Sports Interactive και της SEGA το πιο πλήρες και ρεαλιστικό μέχρι τώρα.

Τι συμβαίνει όμως στην Ελλάδα και στην Ελληνική έκδοση;

Το FootballManager 2014 είναι το πρώτο της σειράς που είναι πλήρως μεταφρασμένο στα Ελληνικά. Όλο το παιχνίδι, τα μενού, η βοήθεια, τα στατιστικά, τα πάντα.

Επίσης περιέχει μέσα πλήρη δικαιώματα στην Ελληνική SuperLeagueκαι FootballLeague. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είναι σε κατηγορία που να είναι playableαλλά η ομάδα υπάρχει ολόκληρη με πλήρες roster στο παιχνίδι. Επίσης ο κατασκευαστής του gameέχει προβλέψει κάποια έξτρα στοιχεία για την ΑΕΚ. Η ομάδα ανεβαίνει πάντα στη FootballLeagueμετά από μία σεζόν, και σε 2-3 σεζόν μετακομίζει στο νέο της γήπεδο στην Αγία Σοφία. Για να παίξετε λοιπόν με την ΑΕΚ πρέπει να ακολουθήσετε 1 από τις 3 παρακάτω λύσεις: Ή να μην αναλάβετε καμία ομάδα και να πάτε διακοπές για 365 μέρες, ώστε να ξεκινήσετε απευθείας με την ΑΕΚ στη FootballLeague, ή να πάρετε κάποια άλλη ομάδα για μία σεζόν, ή να κατεβάσετε το patchτης Γ’ Εθνικής από το www.fmgreece.gr μόλις κυκλοφορήσει. (θα κυκλοφορήσει το πολύ σε μία βδομάδα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού).

Το FootballManager 2014 θα κυκλοφορήσει επίσημα για PC, Mac & Linuxστις 31 Οκτωβρίου. Αυτή τη στιγμή όμως υπάρχουν κουτιά στα μεγάλα καταστήματα που πωλούνται σαν bonusπρο-παραγγελίας και μπορείτε να τα αποκτήσετε με 5€ (τα οποία είναι η προκαταβολή σας για το FootballManager2014, θα αφαιρεθούν δηλαδή από το τελικό ποσό). Τα κουτιά αυτά περιέχουν κουπόνι με μοναδικό κωδικό για πρόσβαση στη Betaέκδοση του παιχνιδιού (ή οποία θα δουλεύει από σήμερα) και οδηγίες εγκατάστασης. Η επίσημη προτεινόμενη λιανική του FootballManager 2014 PC, Mac & Linuxστην Ελλάδα είναι 39,99€ αλλά με τη Betaθα μπορείτε να παίξετε δοκιμαστικά σήμερα με 5€*

*Η έκδοση Betaθα κλειδώσει λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Τα περιεχόμενα της δεν είναι τελικά, πιθανόν να αντιμετωπίσετε μικροπροβλήματα, και η Ελληνική μετάφραση είναι ολοκληρωμένη στο 95% της, αλλά θα έχει ολοκληρωθεί και διορθωθεί πριν τις 31 Οκτωβρίου. Τα savesσας και η καριέρα σας θα σας ακολουθήσουν στο πλήρες παιχνίδι. Απαραίτητη σύνδεση internet. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.fmgreeece.gr/fm14