ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Spotify: Η δημοφιλέστερη μουσική υπηρεσία στον κόσμο στην COSMOTE!

Spotify: Η δημοφιλέστερη μουσική υπηρεσία στον κόσμο στην COSMOTE!

Η απόλυτη μουσική υπηρεσία είναι πλέον γεγονός!

Πρόκειται για το Spotify, που καλωσορίζει η COSMOTE, και έρχεται να απογειώσει τους λάτρεις της μουσικής, με τα εκατομμύρια τραγούδια και τις πολλαπλές χρήσεις του. Από εδώ και πέρα, μέσω της δημοφιλέστερης μουσικής υπηρεσίας, οι συνδρομητές της COSMOTE θα μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους μουσικό κόσμο και να τον απολαύσουν, ό,τι κι αν κάνουν, όπου κι αν βρίσκονται!

Αλλά τίείναι αυτό που θα σε κάνει, κυριολεκτικά, να «κολλήσεις» με το Spotify;Μάλλον το γεγονός ότι φέρνει μπροστά σου ολόκληρη τη μουσική του κόσμου, αφού σου δίνει πρόσβαση σε παραπάνω από 20 εκατομμύρια τραγούδια, που καθημερινά εμπλουτίζονται με νέους τίτλους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείς επίσης να γίνεις μέλος της τεράστιας,αυτής, μουσικής κοινότητας και να μοιράζεσαιτην αγαπημένη σου μουσική στο Facebook, το Twitter, στο blog σου ή μέσω e-mail!

Τα βήματα για τη χρήση τουSpotify είναι απλά: Μέσω τουSearch μπορείς να ψάξεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη και αυτόματα θα εμφανιστεί μια λίστα με τα άλμπουμ και τα τραγούδια του. Σε περίπτωση που ο καλλιτέχνης διαθέτει και account, τότε μπορείς, πολύ απλά, να τον ακολουθήσεις, για να μην χάσεις ούτε ένα τραγούδι του!

Χαλάρωσε και απόλαυσε το ραδιόφωνο του Spotify. Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα αγαπημένο σου τραγούδι και μετά το Spotifyradio θα αρχίζει να παίζει κομμάτια που ταιριάζουν με αυτό. Ιδανικό για τις περιπτώσεις που ξέρεις τι θέλεις να ακούσεις ή για όταν έχεις διάθεση για κάτι καινούργιο.Τέλος, αν ανήκεις στους... αναποφάσιστους που δεν ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να ακούσουν, μπορείςαπλά να εμπνευστείς μέσω του Discoverκαι να δεις τι ακούν οι φίλοι σουαλλά και διάσημοι καλλιτέχνες ή άλλες προσωπικότητες που ακολουθείς.

Αν, από τις διαθέσιμες επιλογές,διαλέξεις τοSpotifyPremium, τότε η αγαπημένη σου μουσική μπορεί να σε ακολουθεί παντού, στο smartphoneκαι στο tabletσου, ακόμα και όταν είσαι offline. Στο λεωφορείο, στη βόλτα, στο ταξίδι, στη γυμναστική, μπορείς παντού να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου playlists, ακόμα και όταν δεν έχειςWiFi!

Ο μοναδικός μουσικός κόσμος του Spotify είναι εδώ και η COSMOTE δίνει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν, παρέχοντας το Spotify Premium εντελώς δωρεάν για 2 μήνες και με δωρεάν datastreaming.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, τις προνομιακές τιμές που ισχύουν μετά τους 2 μήνες και την ενεργοποίηση του Spotify Premium, οι συνδρομητές συμβολαίου και κινητής COSMOTE μπορούν να επισκεφθούν τα www.cosmote.gr/spotify και www.whatsup.gr/spotify.