ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το ελληνικό κοινό αγκάλιασε το κύπελλο του UEFA Europa League

Το ελληνικό κοινό αγκάλιασε το κύπελλο του UEFA Europa League

Οι φίλοι της τεχνολογίας και του ποδοσφαίρου είδαν αποκλειστικά από την HTC το κύπελλο του UEFA Europa League και την ολοκληρωμένη οικογένεια HTC One!

Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για την καινοτομία και τον σχεδιασμό τους και επίσημος παγκόσμιος προμηθευτής Smartphones του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, έδωσε την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να θαυμάσει για πρώτη φορά από κοντά την ολοκληρωμένη οικογένεια HTC One αλλά και το τρόπαιο του UEFA Europa League! Δύο μεγάλοι τυχεροί, που συμμετείχαν στη μεγάλη κλήρωση, κέρδισαν ένα HTC One και ένα HTC One mini, ενώ η HTC μοίρασε όμορφα αναμνηστικά δώρα στους παρευρισκόμενους!

Αμέτρητοι φίλοι της τεχνολογίας βρέθηκαν στη μεγάλη γιορτή της HTC στο The Mall Athens, όπου είδαν μαζί το πολυβραβευμένο HTC One με το ανθεκτικό σώμα του από αλουμίνιο, την οθόνη 4,7 ιντσών, το HTC One mini που συνδυάζει την οθόνη 4,3 ιντσών με έναν ισχυρό διπύρηνο επεξεργαστή και το HTC One max με την οθόνη των 5,9 ιντσών!

Παράλληλα, ως επίσημος παγκόσμιος προμηθευτής Smartphones του UEFA Champions League και του UEFA Europa League, η HTC έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία στους λάτρεις του ποδοσφαίρου να θαυμάσουν από κοντά το τρόπαιο του UEFA Europa League και να φωτογραφηθούν μαζί του!