ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

MLS iQTab Astro 3G : Ένα άστρο, πολλές ευχές

MLS iQTab Astro 3G : Ένα άστρο, πολλές ευχές

Την κυκλοφορία του νέου της πρωτοποριακού tablet MLS iQTab Astro 3G® ανακοινώνει η MLS Πληροφορική ΑΕ.

Με νέα εκπληκτική οθόνη αφής 7,85'' LCD IPS (1024Χ768), λεπτό με 7,9 mm πάχος, βάρος μόλις 366 γρ. και εντυπωσιακό blue-black aluminium body, τετραπύρηνο επεξεργαστή, συνδεσιμότητα 3G HSPA+ (42 Mbps) για πολύ γρήγορο σερφάρισμα παντού, πίσω κάμερα 3.2ΜΡ με δυνατότητα λήψης HD video και μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις, Android 4.2 και ενσωματωμένο πλοηγό MLS Destinator Talk&Drive με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου, το MLS iQTab Astro 3G® είναι απλά κορυφαίο!

Το MLS iQTab Astro 3G® περιλαμβάνει για πρώτη φορά νέες μοναδικές καινοτομίες της MLS: Phone, Talk&Lock, Family.

Το MLS iQTab Astro 3G® είναι και τηλέφωνο! Παρέχει τη δυνατότητα κλήσης και αποστολής sms λειτουργώντας σαν να είναι και smartphone.

Επιπλέον, το MLS iQTab Astro 3G® είναι απόλυτα ασφαλές, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να το ξεκλειδώνεις μόνο με τη δική σου φωνή! Με το νέο Talk&Lock® η φωνή σου γίνεται ο κωδικός σου. Αποθηκεύεις όποια φωνητική εντολή ασφάλειας επιθυμείς (π.χ. άνοιξε σουσάμι) και το MLS iQTab Astro 3G® ανοίγει μόνο με τη δική σου χροιά!

Η MLS εγκαινιάζει με το MLS iQTab Astro 3G® τη λειτουργία Family! Τώρα παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών χρηστών. Ο κάθε χρήστης του MLS iQTab Astro 3G® μπορεί να εγκαταστήσει τις δικές του εφαρμογές και να έχει πρόσβαση μόνο ο ίδιος σε αυτές! Ορίζεις τους χρήστες που επιθυμείς, τον καθένα με το δικό του κλείδωμα και, πλέον, το MLS iQTab Astro 3G® μπορεί να εξατομικεύεται για τον καθένα χωριστά!

Επίσης, ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες Talk&... της MLS: Τι σημαίνει αυτό; Τηλεφωνείς, γράφεις και στέλνεις sms και email, ποστάρεις στο Facebook μόνο με τη φωνή σου!

To MLS iQTab Astro 3G® διατίθεται στα καταστήματα OTE, Cosmote, Γερμανός, Public, Κωτσόβολος, Media Markt, Ηλεκτρονική και σε όλες τις ενημερωμένες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και πληροφορικής. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του MLS iQTab Astro 3G® είναι 249 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

«Είμαστε υπερήφανοι για το MLS iQTab Astro 3G® που δημιουργεί νέα δεδομένα και είναι ίσως το κορυφαίο overall android tablet της αγοράς και μάλιστα σε λογική τιμή» δηλώνει ο Γιάννης Καματάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS (Making Life Simple).

TAGS