SIG: Διασφαλίζει την αποδοτικότητα της ψηφιακής πλατφόρμας OnE της Interamerican

Newsbomb

Η Software Improvement Group (SIG), διεθνής εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών αξιολόγησης και βελτίωσης της ποιότητας συστημάτων λογισμικού, ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία την αξιολόγηση της αποτελεσματικής επίδοσης (Performance Efficiency) της ψηφιακής πλατφόρμας OnE (Operations ‘n’ Excellence) της Interamerican.

Το σύστημα OnE αποτελεί το ενιαίο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης του Κλάδου Γενικών Ασφαλίσεων της Interamerican, και η SIG προχώρησε στην αξιολόγηση της αρτιότητας σχεδιασμού και υλοποίησης αυτού -με τη χρήση του προτύπου ποιότητας ISO 25010- ώστε να διασφαλίζει την αποδοτικότερη λειτουργία του, σε χρόνους αποδεκτούς από τους τελικούς χρήστες του και με την οικονομικότερη ταυτόχρονα δυνατή χρήση πόρων του συστήματος.

Η Interamerican - ηγέτιδα εταιρεία της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα, έχει επενδύσει σημαντικά ποσά στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων πληροφορικής, προσβλέποντας στην αξιοποίηση αυτών για την ενίσχυση της ανταγωνιστικής της θέσης στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Ο κ. Ξενοφών Λιαπάκης, CIO του Ομίλου της Interamerican δήλωσε σχετικά: «Η SIG αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Interamerican για θέματα ποιότητας συστημάτων λογισμικού. Εστιάζοντας στη διασφάλιση υψηλού επιπέδου συντηρησιμότητας (maintainability) των συστημάτων, μας έχει βοηθήσει να προσαρμόζουμε ευκολότερα τις λειτουργίες τους στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς και να επιλύουμε άμεσα τυχόν προβλήματα (bugs) που έχουν σχέση με την υλοποίησή τους».

Η SIG, έχει διαγράψει μια αξιόλογη παρουσία στην ελληνική αγορά κατά την τελευταία τριετία, εφαρμόζοντας στην πράξη την αρχή ‘Getting Software Right’ και βοηθώντας τους πελάτες της (μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς) να βελτιστοποιούν τη χρήση των συστημάτων λογισμικού, σε όρους ταχύτητας, ασφάλειας και οικονομίας.
Η SIG δημιουργήθηκε το έτος 2000 ως spin-off του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ και του Κέντρου Επιστήμης Υπολογιστών CWI και αποτελεί μία από τις 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ολλανδίας.

Έχοντας ως βασικό ‘πιστεύω’ ότι «το software αποτελεί το DNA της σύγχρονης κοινωνίας», η SIG έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στη δημιουργία διαπιστευμένου Εργαστηρίου για software evaluation και λειτουργεί ήδη 7 διεθνή γραφεία σε Ελβετία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Γερμανία, Αγγλία και ΗΠΑ, ενώ δραστηριοποιείται σε πάνω από 20 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
κα Χαρά Γκίνη, τηλ. 210 7259500, κιν. 6979 112285
e-mail:hgini@oneteam.gr

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved