ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η IFA, από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου, στο Βερολίνο

Η IFA, από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου, στο Βερολίνο

Στις 2 Σεπτεμβρίου πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση του κλάδου των consumer electronics & home appliances, IFA, στο Βερολίνο, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται, μεταξύ 1.744 εκθετών, από την εταιρία SEIOS SYN.P.E., όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Στο επίκεντρο της IFA αναμένεται και φέτος να βρεθούν όλες οι τελευταίες τεχνολογίες για audio, Hi-Fi, High End, τηλεόραση, κινητά, tablets, smartphones, multimedia, DVD, ψηφιακή τεχνολογία, software, intern
et, παιχνίδια, edutainment, αλλά και λευκές συσκευές.

Η IFA επέκτεινε, τα τελευταία χρόνια, τους τομείς της και φέτος θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ο τομέας
«House of sound», ένα περιβάλλον ειδικών προδιαγραφών, όπου προμηθευτές τεχνολογίας του ήχου θα εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Ακόμη, στο πλαίσιο της έκθεσης, συγκεκριμένα στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, θα πραμγατοποιηθεί, για τρίτη φορά, στο City Cube του εκθεσιακού οργανισμού του Βερολίνου, το Συνέδριο των "top-ranking thinkers & doers" του κλάδου, IFA+ Summit, με κεντρική θεματολογία: «Exploring the Digital Society».

Περισσότεροι από 240.000 ενδιαφερόμενοι και 6.000 εκπρόσωποι ΜΜΕ από όλο τον κόσμο επισκέπτονται κάθε χρόνο την IFA, μία από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές πλατφόρμες παραγγελιών, οι οποίες ξεπερνούν τα 4 δισ. ευρώ.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του εκθεσιακού οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, αναφέρει, ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.ifa-berlin.com, προκειμένου να ενημερωθεί για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, αλλά και να παραγγείλει κάρτες εισόδου σε μειωμένη τιμή προπώλησης και ειδική έκπτωση για τα μέλη του Επιμελητηρίου, επικοινωνώντας στο τηλ. 210 64 19 038.