ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 7: Έρχεται πιο νωρίς στην Ελλάδα!

iPhone 7: Έρχεται πιο νωρίς στην Ελλάδα!

Λίγο νωρίτερα σε σχέση με τις αρχικές πληροφορίες και εκτιμήσεις πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους στην ελληνική αγορά τα νέα iPhone 7 και 7 Plus.

Του Δημήτρη Μαλλά

Συγκεκριμένα, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αρχές Οκτωβρίου αλλά τελικώς η Apple αποφάσισε η Ελλάδα, όπως και η Κύπρος, να είναι στις χώρες όπου τα νέα smartphones της θα είναι διαθέσιμα στις 23 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα είναι κανονικά στο δεύτερο κύμα διάθεσης των νέων iPhone, τα οποία στις μεγάλες αγορές θα αρχίσουν να πωλούνται από τις 16 Σεπτεμβρίου.

Βέβαια, δεν αποκλείεται τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας των νέων συσκευών, τα διαθέσιμα τεμάχια να μην είναι ιδιαίτερα πολλά σε αριθμό, οπότε πρακτικά οι ποσότητες που θα είναι ικανές να καλύψουν την αναμενόμενη ζήτηση να είναι διαθέσιμες στο πρώτο μισό του Οκτωβρίου.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, πάντως, θα είναι επίσης διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρου και το Apple Watch Series 2, η επόμενη γενιά του smartwatch που έχει παρουσιάσει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου ο αμερικανικός κολοσσός.

Σχετικές ειδήσεις