Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Grand Theft Auto επιστρέφει - Πόσο έτοιμοι είστε;

Newsbomb

Ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια σε όλο το κόσμο που έχει διαμορφώσει το gaming εδώ και δεκαετίες επιστρέφει για να καθηλώσει εκατομμύρια gamers.

Του Γιάννη Σκουφή

Οι φανατικοί gamers έχουν αφιερώσει αμέτρητες ώρες στο GTA, ενώ το τρέιλερ δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο GTA VI, που βασίζεται στο νέο σενάριο της Rockstar στο Μαϊάμι, γνωστό και ως Vice City.

Το φθινόπωρο του 2002, το GTA Vice City είχε συναρπάσει τους παίκτες με το καθηλωτικό gameplay, τις απαιτητικές αποστολές και τη γοητεία της εξερεύνησης ενός εικονικού Μαϊάμι.

Στο νέο σενάριο το Μαϊάμι έχει εξελιχθεί, διαθέτοντας ευκρινή γραφικά, πληθώρα δραστηριοτήτων και χαρακτήρες με βελτιωμένο διάλογο, διάφορες ενδυμασίες και μια σειρά από ξεχωριστά αυτοκίνητα, όπως είναι η Porsche 911 Carrera RS 2.7 του 1972, η Rolls-Royce Cullinan, η Lamborghini Huracan και άλλα.

Το τρέιλερ αποκαλύπτει ένα μέρος από το σενάριο με πρωταγωνιστές το ζευγάρι εξουσίας Jason και Lucia, που απηχεί τη ρομαντική εγκληματικότητα των Bonnie και Clyde. Πολυτελή σκάφη, ποδήλατα, quads, αερόπλοια, μέχρι και… αλιγάτορες προσθέτουν στο δυναμικό gameplay.

Ο Elon Musk, διευθύνων σύμβουλος της Tesla και ιδιοκτήτης του Twitter, μοιράστηκε την άποψή του για τη σειρά GTA, εκφράζοντας την αδιαφορία του για το παιχνίδι λόγω της ενθάρρυνσης της εγκληματικότητας.

Ωστόσο, για την κοινότητα των παικτών, η προσμονή για το GTA VI είναι πολύ μεγάλη. Χαρακτηριστικό είναι ότι το τρέιλερ σε μόλις 13 ώρες είχε ξεπεράσει τα 61 εκατομμύρια σε προβολές.

Το παιχνίδι θα κάνει το ντεμπούτο του το 2025 στο PS5, καθώς και στα X και S του Xbox, ενώ θα ακολουθήσει στη συνέχεια και για PC.