ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ο γιος του Μπάιντεν κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός και παρτάρει στο Μαλιμπού

Ο γιος του Μπάιντεν κάνει νεροτσουλήθρα γυμνός και παρτάρει στο Μαλιμπού
Ο Χάντερ Μπάιντεν γυμνός σε νεροτσουλήθρα
Daily Mail

Τα βίντεο και τις εικόνες από τα όργια του Χάντερ Μπάιντεν το 2018 εξασφάλισε η DailyMail από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του.

Νέες φωτογραφίες και βίντεο ήρθαν στο φως από τα οργιώδη πάρτι και την ακολασία του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη με ανάλογες ενέργειες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της DailyMail, ο Χάντερ Μπάιντεν διακρίνεται να κάνει ποδήλατο στο γκαζόν μιας AirBnB βίλας στο Μαλιμπού, που φέρεται να νοίκιασε για 4.140 δολάρια τη βραδιά, ενώ στη συνέχεια, φαίνεται να βγάζει τα ρούχα του on camera και να πέφτει γυμνός μέσα στην πισίνα, από μια νεροτσουλήθρα.

Τα βίντεο και οι εικόνες από το 2018 που εξασφάλισε η DailyMail βρίσκονταν αποθηκευμένα μέσα στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν. Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2018 ο Χάντερ νοίκιασε πολυτελή σπίτια διακοπών γύρω από το Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένης μιας βίλας έξι υπνοδωματίων με πισίνα, υδρομασάζ και νεροτσουλήθρα στην περιφραγμένη γειτονιά Serra Retreat, στους λόφους του Μαλιμπού.

Στο σπίτι αυτό προσκάλεσε μια φίλη της Χάλι Μπάιντεν, πρώην ερωμένη του και χήρα του αδελφού του, να έρθει και να διασκεδάσει μαζί του. Η ίδια τον βιντεοσκόπησε να χοροπηδά γυμνός γύρω από την πισίνα. Σε ένα άλλο βίντεο ο Χάντερ κυκλοφορεί με ποδήλατο στο γκαζόν, το παρατάει και βγάζει το παντελόνι του. Στη συνέχεια, ανεβαίνει γλιστράει από τη νεροτσουλήθρα στην πισίνα, ενώ η γυναίκα γελάει.

Σε άλλες φωτογραφίες, ο γιος του Τζο Μπάιντεν διακρίνεται με γυναίκες, που βρίσκονται πάνω του, ενώ και ο ίδιος ο Χάντερ φρόντισε να «ανεβάσει» μια από αυτές τις «πικάντικες» φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο PornHub Pro.

Άλλη μια φωτογραφία από τον υπολογιστή του Μπάιντεν, που προκάλεσε σάλο όταν έπεσε στα χέρια των μέσων ενημέρωσης τον Οκτώβριο του 2020, είναι αυτή που τον δείχνει να κοιμάται σε ένα κρεβάτι, έχοντας κάνει προηγουμένως κοκαΐνη.

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος των ΗΠΑ δηλώνει: «Αγαπώ τον γιο μου. Πάλεψε με ένα πρόβλημα εθισμού και το ξεπέρασε. Και όχι, δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει, το οποίο θα επηρέαζε εμένα ή τις Ηνωμένες Πολιτείες σε σχέση με τον γιο μου».»