ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Στην Ιρλανδία για ένα διήμερο γνωριμιών

Στην Ιρλανδία για ένα διήμερο γνωριμιών

Υπάρχουν τόσα πολλά Φεστιβάλ αλλά αυτό αξίζει να το προσέξετε λίγο παραπάνω. Για ένα διήμερο στα τέλη Αυγούστου στην πόλη Lindoonvarna, όλοι ψάχνουν να βρουν το ταίρι τους.Το Lindoonvarna Μatchmaking Festival γίνεται κάθε χρόνο σε αυτήν τη μικρή πόλη της Ιρλανδίας και χιλιάδες επισκέπτες βρίσκονται εκεί προσδοκώντας να βρουν το έτερο ήμισύ τους. Αν δεν τα καταφέρουν εντάξει υπάρχει αρκετό ουίσκι και μπίρες για να το ξεχάσουν.

Πώς όμως ακριβώς ξεκίνησε αυτό το Φεστιβάλ; Εχει τις ρίζες του πολύ παλιά τότε που οι νεαροί άνδρες της κοινότητας δούλευσαν στις φάρμες όλη μέρα ενώ οι κοπέλες έφευγαν για το Δουβλίνο προκειμένου να βρουν δουλειά.
Αυτή δημιούργησε προβλήματα οπότε η κοινότητα σκέφτηκε ότι πρέπει να κάνει ένα χορό για να μπορέσουν να γνωριστούν οι νεαροί και οι νεαρές οπότε να καταλήξουν σε γάμους και άρα ανανέωση του πληθυσμού της κοινότητας. Αυτό έγινε περίπου πριν 150 χρόνια. Σήμερα, με εκατοντάδες dating sites το Φεστιβάλ μπορεί και να θεωρείται από κάποιους ξεπερασμένο αλλά συνεχίζει να συγκεντρώνει κόσμο.
Τι να περιμένετε αν πάτε; Μα φυσικά χορούς σε παμπ. Παλιομοδίτικοι και αυτοί αλλά είπαμε το ουίσκι και η μπίρα θα σας κάνουν να απολαύσετε το σουρεάλ της ατμόσφαιρας. Πολλές προξενήτες στην περιοχή. Κάποιες θεωρούνται τρίτης γενιάς και είναι πρόθυμες να σας βοηθήσουν να βρείτε τον άνθρωπό σας.

Σχετικές ειδήσεις