ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ζήσε κι εσύ σαν Barbie: Μία σουίτα «βγαλμένη» από τον κόσμο της κούκλας - θρύλου

Ζήσε κι εσύ σαν Barbie: Μία σουίτα «βγαλμένη» από τον κόσμο της κούκλας - θρύλου
newsroom.hilton.com

Μιας και η Barbie… εξηντάρισε, η Ματέλ αποφάσισε να γιορτάσει την περίσταση... ταξιδιωτικά: Με τη δημιουργία μιας σουίτας βγαλμένης από τον ροζ μικρόκοσμο της κούκλας – θρύλου.

Έως τον Δεκέμβριο του 2019, οι κάτοικοι του Μεξικό αλλά και όσοι σχεδιάζουν να το επισκεφθούν, μπορούν να απολαύσουν μία σουίτα στο ξενοδοχείο Hilton και να ζήσουν σαν πραγματικές… Barbie!

Το δωμάτιο χρειάστηκε μόλις 20 εβδομάδες για να δημιουργηθεί και μάλλον μοιάζει... ψεύτικο. Στη σουίτα οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κολυμπήσουν σε μία πισίνα βγαλμένη από τον κόσμο της διάσημης κούκλας καθώς και να θαυμάσουν μία σπάνια συλλογή από κούκλες των τελευταίων έξι δεκαετιών.

«Η Barbie λατρεύει τα ταξίδια, τη φύση, έχει οικολογική συνείδηση χωρίς, ωστόσο, να απαρνείται την άνεση», αναφέρει ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Andres Korngold, στο CNNi.

Η τιμή για μια βραδιά στην ονειρική σουίτα είναι 189 δολάρια το βράδυ τις καθημερινές και 229 δολάρια τα Σαββατοκύριακα.

Επιπλέον, για τον εορτασμό των 60ων της γενεθλίων, η κατασκευάστρια εταιρεία Mattel δημιούργησε 20 εκδοχές της Μπάρμπι από γυναίκες πηγές έμπνευσης, από την Γιαπωνέζα τενίστρια, Ναόμι Οσάκα, έως το βρετανικό μοντέλο και ακτιβίστρια Αντόα Αμπόα.


Η Mattel επίσης κυκλοφόρησε μια Μπάρμπι αστροναύτη, πιλότο, δημοσιογράφο, πολιτικό, αθλητή και πυροσβέστη, όλα επαγγέλματα στα οποία η εταιρεία τονίζει ότι οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται.

Ξανθιά ή καστανή, αδύνατη ή με καμπύλες, λευκή ή μαύρη, πριγκίπισσα ή πρόεδρος των ΗΠΑ, η Μπάρμπι παραμένει η αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών, παρότι πάμπολλες φορές στο πέρασμα των δεκαετιών έχει προκαλέσει δημόσια αντιπαράθεση.

Σχετικές ειδήσεις