ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο Έλληνας που ξετρέλανε τους coaches του "The Voice" της Ρωσίας!

Newsbomb

Ένας Θεσσαλονικιός που ζει και εργάζεται στη Ρωσία πέρασε στην επόμενη φάση του The Voice και μάλιστα κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 6.000 άλλους υποψηφίους! 

Ο λόγος για τον Ιωάννη Κουφόπουλο από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος είναι επαγγελματίας μουσικός και τα τελευταία χρόνια παίζει μουσική σε φεστιβάλ που γίνονται στη Ρωσία ενώ έχει και συμμετοχές σε δισκογραφικές δουλειές Ρώσων καλλιτεχνών.

Όπως αποκάλυψε, πέρυσι τον είδαν τυχαία σε ένα φεστιβάλ όπου συμμετείχε οι μάνατζερ του The Voice και του έκαναν την πρόταση να συμμετάσχει.

Όμως είχε τότε άλλες προτεραιότητες, δίνοντας βάρος στην προσωπική του ζωή μιας και παντρεύτηκε τη σύζυγό του.

Ο γιος του ήταν αυτός που επέμενε να δει τον μπαμπά του στη σκηνή του τάλεντ σόου φέτος και έτσι ο ίδιος πήρε την απόφαση να κάνει αίτηση. Και τελικά, από τις 6.000 αιτήσεις, ο Ιωάννης βρέθηκε ανάμεσα στους 100 που κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στους κριτές.

Τραγούδησε το "Μισιρλού" και εντυπωσίασε τόσο που κατάφερε να γυρίσει μία καρέκλα. Και πλέον είναι μέσα στο παιχνίδι και πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Η καρέκλα που γύρισε ήταν της τραγουδίστριας Πολίνα Γκαγκάρινα η οποία είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες της Ρωσίας αυτή τη στιγμή και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα.

Ο ίδιος έχει βυζαντινές καταβολές και λατρεύει το συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Δείτε τι είπε ο καλλιτέχνης στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου στο παρακάτω βίντεο...

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved