TRAVEL

Πειραιάς – Χανιά σε 6,5 ώρες με δελεαστικά ακτοπλοϊκά πακέτα!

Πειραιάς – Χανιά σε 6,5 ώρες με δελεαστικά ακτοπλοϊκά πακέτα!

Απολαύστε το ταξίδι σας, με ένα πλοίο μόλις 16 ετών, ξεκινώντας τις διακοπές σας από το πλοίο!

Έφτασε επιτέλους η στιγμή που μετράμε αντίστροφα για τις διακοπές μας. Έχουμε βγάλει το πλάνο μας, έχουμε τσεκάρει τις παραλίες που θέλουμε να επισκεφθούμε, τα ταβερνάκια που θα απολαύσουμε την κρητική κουζίνα και τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να μας χαλάσει τα σχέδια. Ακόμη και το καράβι να μην πηγαίνει στον αγαπημένο μας προορισμό, εμείς θα το κάνουμε να πάει!

Πάντα ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών ήταν και παραμένουν τα μαγευτικά Χανιά. Από την αύρα που η παλιά πόλη των Χανιών αποπνέει, μέχρι την απολαυστική κρητική κουζίνα, τα Χανιά είναι πάντα στο top 5 των επιλογών μας, για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, μακριά από την πολύβουη Αθήνα.

Πρόσω ολοταχώς για Χανιά
Αν είσαστε κι εσείς ανάμεσα σε εκείνους που αγαπούν την Κρήτη, αλλά πάντα σκέπτονται πώς μπορούν να φτάσουν στον αγαπημένο τους προορισμό ή στο αγαπημένο τους νησί, τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς η Minoan Lines τώρα πηγαίνει και στα Χανιά και εσείς μπορείτε να ταξιδέψετε από τον Πειραιά στα γραφικά Χανιά, έναν από τους πλέον δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας, σε μόλις 6 ½ ώρες, με το cruise ferry MYKONOS PALACE. Το πλοίο αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00!

2

Τι προτείνουμε να δείτε στα Χανιά

Η πόλη των Χανίων χωρίζεται στην παλιά πόλη με το παλιό λιμάνι, και τη νέα πόλη εκτός των τειχών. Η παλιά πόλη βρίσκεται κτισμένη γύρω από το βενετσιάνικο λιμάνι και περιβάλλεται από τις ενετικές οχυρώσεις του 1538, που διασώζονται τα ανατολικά και δυτικά τμήματά τους. Στη νότια πλευρά αναπτύχθηκε η νέα πόλη της οποίας κυριότερες συνοικίες είναι η Χαλέπα, ο Άγιος Ιωάννης, τα Παχιανά, η Νέα Χώρα, το Πασακάκι, τα Λενταριανά.

Επίσης, εκτός από την πανέμορφη παλιά πόλη, τα Χανιά φημίζονται και για τις παραλίες. Στα Φαλάσαρνα η λευκή άμμος, τα τιρκουάζ νερά και το μαγικό ηλιοβασίλεμα θα κλέψουν την καρδιά σας. Πρόκειται για μια από τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου, με ατέλειωτη ομορφιά. Επίσης, επισκεφθείτε την παραδεισένια λιμνοθάλασσα του Μπάλου, την πιο πολυφωτογραφημένη παραλία της Κρήτης. Χαλαρώστε στα αβαθή πρασινογάλαζα και τιρκουάζ νερά, παρατηρήστε την άμμο με τις ρόδινες αποχρώσεις από τα εκατομμύρια σπασμένα κοχύλια.

Μην ξεχνάτε, πως τα Χανιά φημίζονται ως απόλυτος γαστρονομικός προορισμός. Σε όμορφα ταβερνάκια μπορείτε να απολαύστε τοπικές συνταγές της Κρήτης, όπως τσιγαριαστό, μπουρέκι, καλιτσούνια, πιλάφι, ντάκος, αλλά και εξαιρετικό κρέας στα κάρβουνα!

3

Δελεαστικά ακτοπλοϊκά πακέτα
Δεν έχετε κλείσει ακόμη τα ακτοπλοϊκά σας, μη χάνετε καθόλου χρόνο… Ξεκινήστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ταξιδεύοντας με τα σύγχρονα και ποιοτικά cruise ferries των Μινωικών Γραμμών. Ενημερωθείτε για τα πακέτα και τις συμφέρουσες οικονομικές λύσεις που σας προσφέρουν οι Μινωικές Γραμμές για να φτάσετε άνετα, γρήγορα και με πολυτέλεια στον αγαπημένο σας προορισμό. Μάλιστα, μπορείτε να κάνετε κρατήσεις On-Line σε 24ωρη βάση στο www.minoan.gr.

Επίσης, μπορείτε να επωφεληθείτε από επιπλέον προσφορές στα εισιτήρια, στις αγορές σας στο εμπορικό κέντρο ή στις καταναλώσεις στα εστιατόρια και τα μπαρ του πλοίου με την κάρτα Minoan Lines Bonus Club. Εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, γίνετε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Επιβατών Minoan Lines Bonus Club. Μπορείτε όχι μόνο να εξασφαλίστε εκπτώσεις με τα πλοία της εταιρείας, αλλά και να απολαύσετε επιπλέον προνόμια μέσω του δικτύου συνεργατών του προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.minoan.gr/bonusclub.

4

Cruise Ferry Mykonos Palace, ένα πραγματικό «διαμάντι»

Το Cruise Ferry Mykonos Palace είναι ένα νέο πλοίο, μόλις 16 ετών, αντάξιο της πόλης των Χανίων, που αποτελεί από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Mπορεί να φιλοξενήσει 1.922 επιβάτες, 732 κλίνες και 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ.. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένo σε κάθε λεπτομέρεια (μοντέρνες καμπίνες, self service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ), προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για το επιβατικό κοινό και ποιοτική μεταφορά για οχήματα και εμπορεύματα.

5

Προσφορές και εκπτώσεις

Οι Μινωικές Γραμμές προσφέρουν πληθώρα προσφορών σε διαφορετικές κατηγορίες επιβατών και οχημάτων. Όλες τις κατηγορίες των εκπτώσεων θα τις βρείτε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών, μέσω των αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), στα συνεργαζόμενα πρακτορεία ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.minoan.gr.

Σας ευχόμαστε Καλό Ταξίδι και Καλές διακοπές!