TRAVEL

Σέριφος - Σίφνος - Μήλος: Ταξιδεύουμε μαζί με τη SEAJETS και βιώνουμε ένα ανεπανάληπτο καλοκαίρι

Σέριφος-Σίφνος-Μήλος: Ταξιδεύουμε μαζί με τη SEAJETS και βιώνουμε ένα ανεπανάληπτο καλοκαίρι
Το Αιγαίο θα έχει για μία ακόμη χρονιά την τιμητική του

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως επιλέγοντας τη SEAJETS για τη μετάβαση στον προορισμό των διακοπών μας, θα ζήσουμε μία πρωτόγνωρη εμπειρία ταξιδιού.

Καθώς πλησιάζουμε προς την «καρδιά» του καλοκαιριού, οι περισσότεροι «κλείνουν» τις τελευταίες εκκρεμότητες που αφορούν στις καλοκαιρινές διακοπές τους, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μπορούν ακόμη να αποφασίσουν ποιος είναι ο προορισμός που θα επισκεφθούν φέτος. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως το Αιγαίο θα έχει για μία ακόμη χρονιά την τιμητική του, αφού διαθέτει πολλά και διαφορετικά νησιά, τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε είδος διακοπών.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφέρουμε πως ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, η Σέριφος, η Σίφνος και η Μήλος είναι τα νησιά των Κυκλάδων που αποτελούν πόλους έλξης για τους Έλληνες παραθεριστές -και όχι μόνο-, καθώς είναι τα λίγο πιο εναλλακτικά μέρη, τα οποία τους συστήνουν μία διαφορετική, πολύ αυθεντική και πολύ γοητευτική πλευρά του Αιγαίου. Μήπως ήρθε ο καιρός, λοιπόν, να προσθέσουμε τα συγκεκριμένα νησιά στο πλάνο που έχουμε οργανώσει για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές μας;

Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε η SEAJETS είναι η εταιρία που αξίζει να εμπιστευτούμε για το ταξίδι μας. Όχι μόνο διότι μας προσφέρει μία ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία ασύγκριτης ταχύτητας και άνεσης, αλλά επειδή διαθέτει τον πιο σύγχρονο και μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων στον κόσμο.

Απολαμβάνοντας ένα πρωτόγνωρο ταξίδι με τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων στον κόσμο

Ας είμαστε ειλικρινείς. Οι περισσότεροι από εμάς δεν βλέπουμε την ώρα να φτάσουμε στον προορισμό μας από την στιγμή που θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και αυτό θα αναχωρήσει από το λιμάνι. Αλήθεια, όμως, πόσο διαφορετικά και πόσο πιο αισιόδοξα θα ξεκινούσαν οι διακοπές μας, αν μπορούσαμε να απολαύσουμε ακόμη περισσότερο την εμπειρία του ταξιδιού προς τον προορισμό μας; Κι όμως, το μόνο που έχουμε να κάνουμε για το ανακαλύψουμε, είναι να επιλέξουμε για το ταξίδι μας το πεντάστερο ταχύπλοο της SEAJETS, δηλαδή το TERA JET, το οποίο είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Πρόκειται για ένα ταχύπλοο ευρύχωρο, γρήγορο, άνετο και πολυτελές, το οποίο θα μας συστήσει μία πρωτόγνωρη εμπειρία ταξιδιού. Μάλιστα, πραγματοποιεί καθημερινά μία αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, στις 9.00 το πρωί, με προορισμό τη Σέριφο, τη Σίφνο και τη Μήλο. Πιο αναλυτικά, στη Σέριφο φτάνει σε 2 ώρες και 20 λεπτά, στη Σίφνο σε 2 ώρες και 50 λεπτά, ενώ στη Μήλο σε 3 ώρες και 50 λεπτά.

Ταξιδεύουμε μαζί κάνοντας island hopping από τη Σέριφο στη Σίφνο και από εκεί στη Μήλο

Είναι αλήθεια πως μερικοί από εμάς ίσως δυσκολευόμαστε λίγο να αποφασίσουμε αν θέλουμε να επισκεφθούμε τη Σέριφο, τη Σίφνο ή τη Μήλο. Γιατί, λοιπόν, να μην συνδυάσουμε τους παραπάνω προορισμούς σε ένα ταξίδι, δηλαδή σε μία ανεπανάληπτή island hopping εμπειρία, η οποία θα μας αποκαλύψει τα «μυστικά» των Κυκλάδων; Πιο αναλυτικά, μπορούμε να αναχωρήσουμε από το λιμάνι του Πειραιά στις 15.00 το μεσημέρι, χρησιμοποιώντας το SUPERRUNNER JET και μέσα σε 2 ώρες και 15 λεπτά να βρισκόμαστε στη Σέριφο. Επιπλέον, έχει σημασία να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο ταχύπλοο χρειάζεται 2 ώρες και 45 λεπτά για να φτάσει στη Σίφνο από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ για τη Μήλο χρειάζεται 3 ώρες και 45 λεπτά. Και παρότι η Σέριφος φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσουμε την island hopping εμπειρία μας, εξίσου βολικό θα ήταν να ορίζαμε ως πρώτο προορισμό τη Μήλο και να πραγματοποιούσαμε το ταξίδι αντίστροφα.

Το φετινό καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και μας προσκαλεί να το απολαύσουμε στο έπακρο, πραγματοποιώντας τις πιο αξέχαστες διακοπές στις Κυκλάδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως επιλέγοντας τη SEAJETS για τη μετάβαση στον προορισμό των διακοπών μας, θα ζήσουμε μία πρωτόγνωρη εμπειρία ταξιδιού, η οποία θα μας προετοιμάσει και θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε, μέχρι να μεταφερθούμε στον προορισμό μας.