Νησιωτικοί προορισμοί για όλες τις προτιμήσεις!

Newsbomb

Ο Θεός που προστατεύει την Ελλάδα, κάθισε και σκέφτηκε τι θα μπορούσε να κάνει για αυτή τη χώρα. Έτσι δημιούργησε το Ελληνικό καλοκαίρι, φτιαγμένο από θάλασσα, ήλιο και βράχο.

Ότι και να έχετε κατά νου, μπορείτε να το βρείτε στα ελληνικά νησιά, άλλωστε υπάρχουν 6.000 από αυτά, που μπορείς να εξερευνήσεις... προκειμένου να βρεις την Ιθάκη σου, είτε αυτή είναι η Ιθάκη των ξέγνοιαστων διακοπών ή η Ιθάκη της διασκέδασης!

Ομορφότερα τοπία: Σαντορίνη


Η ηφαιστειογενής Σαντορίνη με την ρομαντική καλντέρα και εκείνες τις μοναδικές παραλίες, που μπορεί να πλησιάσει κανείς μόνο με βάρκα, είναι ένας top προορισμός για διακοπές. Όσο για τα λευκά σπιτάκια του νησιού, η εφημερίδα τα παρομοιάζει με κύβους από ζάχαρη!

Καλύτερη νυχτερινή ζωή: Μύκονος


Ανάμεσα στα καλντερίμια, δίπλα από τις εκκλησιές, πίσω από τα φρεσκοβαμμένα παραθυρόφυλλα, μέσα από τη ζωντανή νησιώτικη παράδοσή της, τις παραδεισένιες αμμουδιές της και τη ζωντάνια της νύχτας, η Μύκονος, φυλάει τα μυστικά της: Τις ευτυχισμένες και διαφορετικές για τον καθένα στιγμές, που εδώ, στο πιο γνωστό νησί του κόσμου, γίνονται ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.

Καλύτερη ζωή σε χωριό – Πιο παραδοσιακός προορισμός: Νάξος


Ένα μεγάλο νησί στη καρδιά του Αιγαίου, με επιβλητικούς ορεινούς όγκους και εύφορες κοιλάδες, που κατοικείται από κεφάτους ανθρώπους με παράδοση στη μουσική και το χορό, γεμάτη ομορφιές που μαγεύουν τους επισκέπτες.

Καλύτερες παραλίες: Μήλος


Η Μήλος είναι φημισμένη για τα δαντελωτά της ακρογιάλια. Με πάνω από 75 μικρές και μεγάλες παραλίες, με κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά, πολύχρωμα σμιλεμένα βράχια και λευκόχρυσες αμμουδιές, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείτε.

Καλύτερος προορισμός για «Ροβινσώνες Κρούσους»: Κουφονήσια


Στα Κουφονήσια οι διαστάσεις του χώρου και του χρόνου διαφέρουν από τις γνωστές θεωρίες.

Δεν χρειάζεστε ρολόι. Αν το έχετε μαζί σας τοποθετήστε το βαθιά μέσα στην βαλίτσα σας.

Θα σηκωθείτε από το κρεβάτι όταν τα μάτια σας αναζητήσουν το τοπίο.
Θα φάτε όταν η γεύση ζητήσει ικανοποίηση.

Θα πιείτε όταν το πνεύμα είναι ικανοποιημένο.

Δεν χρειάζεστε ιδιαίτερα ρούχα. Φορέστε κάτι πρόχειρο, είναι αρκετό για την αίσθηση της ελευθερίας.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved