TRAVEL

Πέντε μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε τον Ιανουάριο (pics)

Πέντε μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε τον Ιανουάριο (pics)
ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Ο Ιανουάριος είναι ιδανικός μήνας για διακοπές για όσους θέλουν να αφήσουν πίσω τους την «τρέλα» των εορτών.

Είτε είστε λάτρης του καλοκαιριού ή του χειμώνα, το CNNi σας προτείνει πέντε ιδανικούς προορισμούς για μία απόδραση εντός του μηνός.

Κολοράντο

Είναι κοινό μυστικό πως στο Κολοράντο υπάρχουν ορισμένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα ταξίδι εκεί θα σας μείνει αξιομνημόνευτο.

Ταϊλάνδη

Μία απόδραση σε κάποιο τουριστικό θέρετρο της Ταϊλάνδης υπόσχεται πολλές συγκινήσεις. Οι θερμοκρασίες των παραλιών είναι ιδανικές και η ομορφιά τους σαγηνεύει.

Επίσης, η Ταϊλανδέζικη κουζίνα συνδυάζει πέντε θεμελιώδεις προτιμήσεις: γλυκό, πικάντικο, ξινό, πικρό και αλμυρό, οπότε σίγουρα θα έχετε να ανακαλύψετε πολλές νέες γεύσεις, για όλα τα γούστα.

Μόντρεαλ

Εάν δεν έχετε διάθεση για μία «θερμή» εξόρμηση, τότε το Μόντρεαλ είναι ο κατάλληλος εξωτικός προορισμός για εσάς. Έχει μία ευρωπαϊκή αύρα και πολλά μέρη για εξορμήσεις. Τα χιόνια και η έντονη παγωνιά, με θερμοκρασίες μονίμως κάτω από το μηδέν, διαρκούν από το τέλος Νοεμβρίου έως την αρχή Απριλίου.

Η πόλη ωστόσο είναι κατάλληλα εξοπλισμένη και η ζωή δεν διακόπτεται από μία χιονόπτωση. Αντιθέτως, οι κάτοικοι του Μόντρεαλ διασκεδάζουν τον χειμώνα με πολλές εξόδους στα χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής.

Σίγουρα λοιπόν πρέπει να ντυθείτε πολύ ζεστά!

Πουέρτο Βαλάρτα, Μεξικό

Το Πουέρτο Βαλάρτα είναι ένα μοναδικό θέρετρο στις ακτές του Μεξικού ιδανικός προορισμός όχι μόνο για το καλοκαίρι. Ο καιρός τον Ιανουάριο είναι περίπου 16 βαθμούς Κελσίου για όσους χειμερινούς κολυμβητές ενδιαφέρονται.

Όσον αφορά τη διασκέδαση, υπάρχει ποικιλία από κλαμπ και εστιατόρια, πολλά δίπλα στην Playa Los Muertos, την πιο δημοφιλή παραλία της πόλης.

Κένυα

Την εποχή αυτή, ο καιρός στην Κένυα είναι ιδανικός για ταξίδι (20 – 27 βαθμούς Κελσίου) με την δημοφιλέστερη πόλη να είναι η Ναϊρόμπι (και όχι λόγω La casa de papel), αλλά για το σαφάρι.

Η πόλη της Κένυας έχει πολλά μουσεία, εκθέσεις τέχνης και πάρκα που μπορείτε να επισκεφτείτε.

Επίσης, εάν θέλετε να κάνετε μπάνιο ή ηλιοθεραπεία, η παραλία Ντιάνι είναι η δημοφιλέστερη στην περιοχή, και ένα από τα καλύτερα μέρη για να ξεκουραστείτε

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXABAY

Σχετικές ειδήσεις