TRAVEL

Διαγωνισμός: Κερδίστε&απολαύστε οικογενειακές διακοπές σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο για το Πάσχα!

Διαγωνισμός: Κερδίστε&απολαύστε οικογενειακές διακοπές σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο για το Πάσχα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αυτή την εποχή, πολλές είναι οι οικογένειες οι οποίες αναζητούν την επόμενη ευκαιρία για να απομακρυνθούν από το κλεινόν άστυ και προσπαθούν να οργανώσουν τις εξορμήσεις τους για την περίοδο του Πάσχα. Οι επιλογές στην Ελλάδα είναι σίγουρα πολλές, ωστόσο, οι περισσότερες οικογένειες συχνά καταλήγουν στην επιλογή του εξοχικού ή του χωριού.

Τι θα κάνατε, όμως, αν μαθαίνατε πως φέτος έχετε την ευκαιρία να περάσετε τις πασχαλινές σας διακοπές εντελώς δωρεάν σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο και μάλιστα, σε μία πανέμορφη περιοχή της χώρας;

Grove Seaside Hotel

Πρόκειται για ένα μοναδικό δώρο που προσφέρει φέτος σε 10 τυχερούς η Smile Acadimos και το οποίο σίγουρα αξίζει να διεκδικήσετε για να περάσετε υπέροχες στιγμές στη μαγευτική Μεσσηνία, την αρχοντική Κέρκυρα, την καταπράσινη Λευκάδα, τη γοητευτική Ζάκυνθο, τη γραφική Αχαΐα, τη μοναδική Πιερία ή την όμορφη Αργολίδα.

Πράγματι, η γνωστή ελληνική εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στον ταξιδιωτικό τομέα, δίνει την ευκαιρία σε 10 τετραμελείς οικογένειες να περάσουν ένα τετραήμερο σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, με πακέτο διατροφής και πασχαλινό γεύμα στο πρόγραμμα!

Olympus Grand Resort

Αν θέλετε, λοιπόν, να είστε εσείς ένας από τους 10 τυχερούς, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που «τρέχει» μέχρι τις 21 Απριλίου και αποκτήστε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες και όμορφες αναμνήσεις με την οικογένειά σας.

Elea Beach

Το Sunrise Village (4*) στο Πεταλίδι, το Elea Beach (4*) στην Κέρκυρα, το Ionion Star (4*) στη Λευκάδα, το Exotica Hotel (4*) στη Ζάκυνθο, το Ermioni Club στην Ερμιόνη (3*), το Olympus Grand Resort (4*) στη Λεπτοκαρυά και το Grove Seaside Hotel (4*) στο Δρέπανο σας περιμένουν!

Ionion Star

Πώς θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

Τα βήματα για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό της Smile Acadimos είναι απλά, αρκεί μέχρι τις 21/04/2019 να τηλεφωνήσετε στο 901 901 4290 ή να στείλετε το εξής SMS ΠΑΣΧΑ (κενό) ΟΝΟ/ΜΟ στο 54154*

Μην χάνετε χρόνο, λοιπόν! Διαβάστε εδώ τους όρους του διαγωνισμού και αποκτήστε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις πασχαλινές σας διακοπές σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της χώρας μας!

*Σταθερό: 1,56€/κλήση** (Με ΦΠΑ), Κινητό: 2,08€/κλήση*** (Με ΦΠΑ), SMS: 1,49€/SMS** (Με ΦΠΑ)

Δωροεπιταγή για όλους από το: www.win4u.gr

**Με τέλος σταθερής τηλεφωνίας

***Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού 2S A.E. /AMAZE Α.Ε. - Γραμμή υποστήριξης: 2111881720

Sunrise Village

Μην χάνετε χρόνο, λοιπόν! Διαβάστε εδώ τους όρους του διαγωνισμού και αποκτήστε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις πασχαλινές σας διακοπές σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της χώρας μας!

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY

«SMILE ACADIMOS»

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «DPG DIGITAL MEDIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «DPG DIGITAL MEDIA», που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί του 14ου χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας και εκπροσωπείται νόμιμα (εφεξής «η Διοργανώτρια» ή «η Εταιρεία»), διοργανώνει από 1/04/2019 ώρα 11 π.μ. έως και 21/04/2019 23.59 μ.μ. και έχει την τεχνική υποστήριξη από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «2S A.E.», που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής επί του 14ου χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας όπως νόμιμα εκπροσωπείται (εφεξής «2S»), προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό είτε με τηλεφωνική κλήση στον δεκαψήφιο αριθμό χρέωσης 901 901 4290 της 2S, είτε με αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) και αποστολή αυτών προς τον πενταψήφιο αριθμό χρέωσης 54154 της 2S με πρόθεμα ΠΑΣΧΑ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, που θα πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους όρους:

  1. Για την περίοδο από την έναρξη του Διαγωνισμού την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 το πρωί, μέχρι και την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 ώρα 23:59 το βράδυ, η συμμετοχή στο διαγωνισμό για το κοινό θα πραγματοποιείται είτε με τηλεφωνική κλήση στον δεκαψήφιο αριθμό χρέωσης 901 901 4290 της 2S, είτε με αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) και αποστολή αυτών προς τον πενταψήφιο αριθμό χρέωσης 54154 επίσης της 2S με πρόθεμα ΠΑΣΧΑ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, από τα κινητά τηλέφωνα των χρηστών –επισκεπτών των ιστοσελίδων επί των οποίων έχει τα δικαιώματα εμπορικής εκμετάλλευσης η Διοργανώτρια. H 2S θα δέχεται τις τηλεφωνικές κλήσεις και θα συλλέγει και επεξεργάζεται τα μηνύματα για το σκοπό ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού από την έναρξη μέχρι την λήξη αυτού. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτεί τουλάχιστον μία τηλεφωνική κλήση προς τον ως άνω δεκαψήφιο αριθμό ή την αποστολή ενός μηνύματος με πρόθεμα ΠΑΣΧΑ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και την αποστολή του προς τον άνω πενταψήφιο αριθμό. Κάθε επισκέπτης έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών (κάθε τηλεφωνική κλήση και κάθε αποστολή sms αντιστοιχεί σε μία (1) συμμετοχή) και συμμετέχει αυτομάτως στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί από την 2S τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 .

2ι. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες υπηρεσιών κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και μόνο εφόσον βρίσκονται εντός της Ελλάδος και είναι άνω των 18 ετών, με δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει. Από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00, νικητές θα αναδειχθούν οι δέκα (10) κάτοχοι των συνδέσεων από τις οποίες προέκυψαν οι δέκα (10) νικητήριες συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στο διαγωνισμό, πρέπει να καλέσει (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος) ή να στείλει SMS (από κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος):

  • Να καλέσει στο 901 901 4290 ή να στείλει SMS με πρόθεμα ΠΑΣΧΑ (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στον αριθμό υψηλής χρέωσης 54154, με χρέωση 1,56 ευρώ/κλήση από σταθερό (με τέλος σταθερής τηλεφωνίας), 2,08 ευρώ/κλήση από κινητό* , 1,49ευρώ/SMS* (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α).

*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

2ιι. O Συμμετέχων, που καλεί στους ως άνω αριθμούς, συνδέεται με το αυτόματο σύστημα διαχείρισης κλήσεων της 2S, όπου μέσω ηχητικού μηνύματος ενημερώνεται για: α) τη χρέωση της κλήσης του, β) την επιβεβαίωση συμμετοχής του στον διαγωνισμό γ) τον μοναδικό κωδικό αριθμό (ο οποίος ανακοινώνεται δύο φορές) και τον οποίο θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος της κλήσης) από τον διαδικτυακό τόπο www.win4u.gr.

O Συμμετέχων μέσω φωνητικής κλήσης, πρέπει να ηχογραφήσει τον αριθμό τηλεφώνου και το ονοματεπώνυμό του. Κάθε συμμετέχων μπορεί να καλέσει περισσότερες από μία φορές για να δηλώσει ισάριθμες συμμετοχές, ωστόσο κάθε φορά που καλεί, θα λαμβάνει νέο κωδικό αριθμό, που θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος της κλήσης) από τον διαδικτυακό τόπο www.win4u.gr.

O Συμμετέχων μέσω γραπτού μηνύματος SMS, πρέπει να πληκτρολογήσει τα ως άνω προθέματα και το ονοματεπώνυμό του. Κάθε συμμετέχων μπορεί να αποστείλει SMS περισσότερες από μία φορές, για να δηλώσει ισάριθμες συμμετοχές, ωστόσο κάθε φορά που αποστέλλει SMS, θα λαμβάνει νέο κωδικό αριθμό, που θα μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες ή προϊόντα (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το κόστος του SMS) από τον διαδικτυακό τόπο www.win4u.gr. Η χρήση του κωδικού υπόκειται στους αναφερόμενους κατωτέρω, στο κεφάλαιο Γ του παρόντος, όρους.

2ιιι. Στους ιστότοπους που εκμεταλλεύεται εμπορικά η διοργανώτρια εταιρεία, που εμφανίζεται ο ως άνω αριθμός υψηλής χρέωσης 901 901 4290, παρέχεται αναλυτική πληροφόρηση για την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της υπηρεσίας, τις χρεώσεις, καθώς και την 2S, όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της ΕΕΤΤ. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων καταχωρούνται στο σχετικό σύστημα της εταιρείας «2S» και κατά τη λήξη του διαγωνισμού, θα διεξάγεται από την «2S» ηλεκτρονική κλήρωση, στη βάση όλων των Συμμετεχόντων, που κάλεσαν με σκοπό την ανάδειξη ενός ή περισσότερων νικητών, που θα κερδίζουν τα αντίστοιχα έπαθλα. Η ηλεκτρονική κλήρωση, θα γίνεται με τη μέθοδο αλγορίθμου, από πιστοποιημένη γεννήτρια και θα διεξάγεται σύμφωνα με προβλεπόμενα στους παρόντες όρους. Η κλήρωση αυτή θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. Κατά τη λήξη διεξαγωγής του διαγωνισμού σταματάει και η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής για την συγκεκριμένη ενέργεια και ως εκ τούτου, δεν θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής. Στη συνέχεια θα καλείται ο εκάστοτε τυχερός από την διοργανώτρια εταιρεία στον αριθμό, απ’ όπου έχει δηλώσει τη συμμετοχή του ή θα του αποστέλλεται σχετικό e-mail και θα ενημερώνεται για την παραλαβή του σχετικού επάθλου.

  1. Οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι δέκα (10) και κερδίζουν από μία (1) τετραήμερη διαμονή, με ημερομηνία άφιξης 26/4/2019 και ημερομηνία αναχώρησης 29/4/2019 (ήτοι 26/4-29/4/2019), για τετραμελή οικογένεια σε ένα από τα ακόλουθα ξενοδοχεία: SUNRISE VILLAGE 4*, ELEA BEACH 4*, IONION STAR 4*, EXOTICA HOTEL 4*, KALOGRIA BEACH 4*, ERMIONI CLUB 3*, OLYMPUS GRAND RESORT 4*, THE GROVE SEASIDE HOTEL 4*.
  1. 4. Χρήση Δωροεπιταγής

ο Συμμετέχων θα πρέπει να εισάγει το μοναδικό κωδικό (ή κωδικούς σε περίπτωση περισσότερων τους ενός) στην ηλεκτρονική σελίδα www.win4u.gr εξαργυρώνοντάς τον σε προϊόν ή υπηρεσία της επιλογής του. Η ιστοσελίδα www.win4u.gr προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων κατηγοριών, οι οποίες είναι χρήσιμες για το σύνολο των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, δίνοντας τους τη δυνατότητα της επιλογής.

Οι προσφερόμενες παροχές (προϊόντα ή υπηρεσίες) στους συμμετέχοντες τηρούν τις γενικές αρχές και κανόνες διεξαγωγής τυχερών παιγνίων και η αξία τους είναι πάντα μεγαλύτερη ή ίση του κόστους συμμετοχής.

Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία (1) φορά. Ο κωδικός δεν δύναται να εξαργυρωθεί σε χρήματα.

Η χρήση κάθε κωδικού μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός χρονικού διαστήματος ενός (1) μήνα από την επομένη της ημέρας λήψης του σχετικού κωδικού, μετά δε το πέρας του διαστήματος αυτού, ο κωδικός ακυρώνεται και δεν ισχύει.

Η χορήγηση του κατά τα ως άνω κωδικού και η χρήση του από το συμμετέχοντα είναι ανεξάρτητη του εάν αυτός κληρωθεί ή όχι ως νικητής του επάθλου του διαγωνισμού.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν από την 2S κωδικό κατόπιν επικοινωνίας, εφόσον αυτό δεν κατέστη δυνατό κατά τη διάρκεια της κλήσης και εφόσον δεν έχουν καλέσει με απόκρυψη του αριθμού συνδρομητή.

  1. 5. Ακύρωση νικητή

Κάθε νικητής μπορεί να ακυρωθεί και να χάσει το έπαθλο:

  1. I. Όταν η ηχογράφηση ή το γραπτό μήνυμα (sms) της συμμετοχής του, δεν περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο για την ηχογράφηση και ονοματεπώνυμο για το γραπτό μήνυμα ) ή το περιεχόμενο της ηχογράφησης ή του γραπτού μηνύματος (sms) είναι κενό, ανακριβές ή ακατανόητο.
  2. II. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον εκάστοτε νικητή στον τηλεφωνικό αριθμό που ο ίδιος έχει δώσει στην «2S», εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας ήτοι μέχρι 23/4/2019, ημερομηνία προθεσμίας αποδοχής του δώρου από τον νικητή.

III. Στην περίπτωση που αρνηθεί να καταβάλλει τους αναλογούντες φόρους της εφορίας, όπως ορίζεται από τον νομό 2961 / 2010 (Άρθρο 58, παράγραφος 1 περίπτωση ε & Άρθρο 60, παράγραφος 3.

  1. Με την αποστολή των μηνυμάτων SMS ο ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται την αποστολή σε αυτόν μηνυμάτων με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα από τους διαδικτυακούς τόπους των οποίων έχει την εμπορική εκμετάλλευση η DPG DIGITAL MEDIA.
  1. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με την λήξη του διαγωνισμού και είναι η Δευτέρα 22/04/2019 και ώρα 12.00 π.μ.. Οι δέκα (10) νικητές που θα αναδειχθούν από τη διαδικασία της κλήρωσης θα ενημερωθούν με τηλεφωνική κλήση στους αριθμούς με τους οποίους συμμετείχαν στο διαγωνισμό ή με αποστολή e-mail από τη διοργανώτρια εταιρεία, μετά την ταυτοποίηση του κάθε νικητή με τον κάτοχο της γραμμής. Η ταυτοποίηση θα πραγματοποιηθεί με την κλήση του αριθμού που θα έχει κληρωθεί ως νικητής. Με την ολοκλήρωση της κλήρωση συντάσσεται και το σχετικό πρακτικό παρουσία δικηγόρου που το προσυπογράφει ως μάρτυρας και το οποίο φυλάσσεται από την Εταιρεία για χρονική διάρκεια ενός μήνα.
  1. Τυχόν συμμετοχή από κινητό τηλέφωνο που έχει αποδοθεί σε πρόσωπο από εταιρική σύνδεση για τον σκοπό εξυπηρέτησης των καθηκόντων του στην εργασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με ευθύνη του συμμετέχοντα αυτού. Σε περίπτωση που κάτοχος εταιρικής σύνδεσης αναδειχθεί νικητής, το δώρο του Διαγωνισμού παραλαμβάνεται από αυτόν μόνο με την συναίνεση της κατόχου της εταιρικής σύνδεσης εταιρείας. Σε περίπτωση μη χορήγησης ρητής συναίνεσης, η Διοργανώτρια ελευθερώνεται παραδίδοντας το δώρο στην εταιρεία κάτοχο της γραμμής.
  1. Απαγορεύεται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας, της 2S και των συνεργαζομένων με τις ανωτέρω εταιριών ή τυχόν θυγατρικών εταιριών αυτών, καθώς επίσης οι συγγενείς α’ & β’ βαθμού όλων των ανωτέρω. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί από τη Διοργανώτρια ότι αναδείχθηκε νικητής πρόσωπου το οποίο δεν είχε δικαίωμα να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, το δώρο θα δοθεί σε έναν από τους δέκα (10) επιλαχόντες.
  1. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται, είναι προσωπικό συγκεκριμένο και προκαθορισμένο και απαγορεύεται η ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του.
  1. O νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω κλήσης στο κινητό τηλέφωνο συμμετοχής, άμεσα μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης ή με την αποστολή e-mail. Κατά την επικοινωνία θα ζητούνται από το νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός δελτίου ταυτότητας κ.λ.π.) Σε περίπτωση που ο νικητής δικαιούχος δεν προσέλθει από την ημερομηνία ενημέρωσής του, αμελήσει, αδιαφορήσει ή αρνηθεί το δώρο το οποίο δικαιούται, χάνει οριστικά οποιοδήποτε δικαίωμά του όσον αφορά το δώρο αυτό και το δώρο θα δοθεί σε έναν από τους δέκα (10) επιλαχόντες. Σε περίπτωση συνδρομής λόγου ανωτέρας βίας εκτός της σφαίρας επιρροής της Διοργανώτριας, αυτή δικαιούται να μην προσφέρει στο νικητή της κλήρωσης το δώρο, ούτε εναλλακτικό δώρο, οπότε και θα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη και δε θα υποχρεούται σε προσφορά εναλλακτικού δώρου οποιασδήποτε μορφής και αξίας. Με άρνηση του δικαιούχου ισοδυναμεί και η αδυναμία επικοινωνίας της Διοργανώτριας και των συνεργατών της, από λόγο που ανάγεται στο πρόσωπό του. Ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, τέτοιους λόγους αποτελούν η μη εξεύρεσή του στο τηλέφωνο επικοινωνίας, για οποιοδήποτε λόγο εντός του ανωτέρω διαστήματος ή η μη ορθή συμπλήρωση των στοιχείων του. Σε περίπτωση τυχόν διεκδίκησης του ίδιου δώρου από περισσότερους, αυτό θα απονέμεται κατά την απόλυτη κρίση των διοργανωτριών Εταιριών.
  1. Οι Συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους. Η παροχή των στοιχείων αυτών των συμμετεχόντων αποτελεί ρητή αποδοχή για την επεξεργασία τους και τη δημοσίευσή τους στο πλαίσιο του διαγωνισμού και για τους σκοπούς του, σύμφωνα με τα οριζόμενα κατωτέρω. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού έχει δηλώσει λανθασμένα ή ανακριβή στοιχεία η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.
  1. Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό κάθε συμμετέχων συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές ως υπεύθυνους για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε μέσω των εταιριών DPG DIGITAL MEDIA, 2S είτε μέσω συνεργατών τους που ενεργούν κατ’ εντολή και για λογαριασμό τους.
  1. Κατά των αποτελεσμάτων δεν χωρεί κανένα ένδικο μέσο ενώπιον παντός Δικαστηρίου ή Αρχής ή Ιδιωτικού Φορέα, άλλως και σε κάθε περίπτωση ο Συμμετέχων παραιτείται ρητά και ανεπιφύλακτα από την άσκησή του.
  1. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα, μονομερώς, χωρίς προειδοποίηση και κατά την κρίση του, να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας / διαγωνισμού/ κλήρωσης, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή / και να ματαιώσει την προωθητική ενέργεια / διαγωνισμό, ανακοινώνοντας το γεγονός στους δικτυακούς τόπους τους οποίους εκμεταλλεύεται εμπορικά. Στις περιπτώσεις αυτές ο διοργανωτής ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση δε που ενδεχομένως ματαιωθεί η εν λόγω προωθητική ενέργεια / διαγωνισμός/ κλήρωση, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά των ανωτέρω Εταιριών, ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχιση της ή οποιαδήποτε αποζημίωση.
  1. Η υλοποίηση του Προγράμματος απαιτεί τη δημιουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τα ονόματα των Συμμετεχόντων, καθώς και τα λοιπά αναφερόμενα στο πλαίσιο των παρόντων όρων στοιχεία. Για αυτόν τον λόγο μόνη η δήλωση συμμετοχής σε οιαδήποτε κλήρωση στο πλαίσιο του παρόντος, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε Συμμετέχοντα προς την «2S», προκειμένου να καταχωρηθεί το ονοματεπώνυμό του (και τα τυχόν λοιπά στοιχεία του κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα) σε αρχείο που θα δημιουργηθεί (και τηρηθεί) από την «2S», σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΕ 2016/679 για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, του Εθνικού εφαρμοστικού Νόμου (EU GDPR), καθώς με τον Ν. 2472/1992 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Σκοπός της εκ μέρους της «2S», τήρησης του αρχείου αυτού και επεξεργασίας στοιχείων του είναι αποκλειστικά η διεξαγωγή και υλοποίηση του Διαγωνισμού και η ταυτοποίηση του νικητή. Μετά την πάροδο τουλάχιστον δώδεκα (12) μηνών από τη λήξη της Προωθητικής Ενέργειας και υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης παράδοσης του επάθλου στον νικητή, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες Αναλυτικούς Όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.

Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης, διαγραφής ή/και αντίρρησης στην επεξεργασία των στοιχείων του από την «2S», (κατά τις διατάξεις του παραπάνω Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού (EU GDPR), επικοινωνώντας με την «2S», στο τηλέφωνο 2111881720 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 - 18:00. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια αποτελεί ρητή δήλωση συγκατάθεσης του Συμμετέχοντα, η οποία μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε στο τηλέφωνο 2111881720 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 - 18:00, χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα και χωρίς να μπορεί να αμφισβητηθεί η συμμετοχή, ως ενέργεια που προέρχεται από τον Συμμετέχοντα. Προς τον σκοπό αυτό, η «2S», μπορεί να διατηρεί σε αρχείο, όλες τις δηλώσεις ανάκλησης της συγκατάθεσης. Η «2S» δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα προσωπικά αυτά δεδομένα των συμμετεχόντων σε τρίτους, με εξαίρεση όσους ενδεχομένως συνεργαστούν μαζί της/προστηθέντες της στο πλαίσιο διεξαγωγής των Προωθητικών Ενεργειών. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι ο διαγωνισμός ενδέχεται να επηρεαστεί ή διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου ή των παροχών σταθερής & κινητής τηλεφωνίας ή σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά την διάρκεια χρήσης της υπηρεσίας, που είτε οφείλεται σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού του τεχνικού παρόχου (ανωτέρα βία) είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουν η εταιρεία και η «2S».

Θα καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να επιλυθεί συμβιβαστικά κάθε διαφορά ή απαίτηση που θα προκύψει σε σχέση με την Προωθητική Ενέργεια της Εκπομπής. Θέματα σχετικά με την εφαρμογή, ερμηνεία, ακυρότητα των παρόντων όρων, ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο και υπάγονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των καθ’ ύλην αρμοδίων δικαστηρίων της πόλεως των Αθηνών.

  1. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό, καθώς και η αποδοχή του δώρου από το νικητή συνεπάγεται τη συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων δικαιωμάτων, ατελώς, προς την Διοργανώτρια Εταιρεία και την 2S προκειμένου να τα δημοσιεύσουν για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς σκοπούς όπως π.χ. να ανακοινώσουν κατάλογο των νικητών, καθώς και φωτογραφίες τους/ οπτικοακουστικό υλικό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, φιλμς και βίντεο με τους νικητές και οποιοδήποτε άλλο ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικά με την απονομή των δώρων του διαγωνισμού κλπ.
  1. Η κατά τα ανωτέρω συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων, των οποίων οι συμμετέχοντες έχουν λάβει γνώση. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οιαδήποτε τυχόν διαφορά σχετικά με το διαγωνισμό θα επιλύεται από τα καθ' ύλη αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών. Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού στους δικτυακούς τόπους.