TRAVEL

Independent: Αυτό είναι το νησί των Κυκλάδων που πρέπει να επισκεφτείτε φέτος (pics)

Independent: Αυτό είναι το νησί των Κυκλάδων που πρέπει να επισκεφτείτε φέτος (pics)
Ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων!
pixabay

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα νησιά των Κυκλάδων πρωταγωνιστούν στα αφιερώματα του ξένου Τύπου για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα.

Σε πρόσφατο άρθρο του ο Independent παρουσίασε τα καλύτερα μέρη απ' όλο τον κόσμο για να επισκεφτεί κανείς τον Ιούλιο. Στη λίστα του συμπεριλαμβάνεται κι ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την Τήνο!

Οι ψαγμένοι ταξιδιώτες, σύμφωνα με τον Independent, επιλέγουν λιγότερο γνωστά νησιά του Αιγαίου, αντίστοιχης ομορφιάς με τους παγκοσμίου φήμης γείτονές τους, αλλά χωρίς τα πλήθη τουριστών.

Η Τήνος, ένα νησί με αρχαία μονοπάτια ανάμεσα σε ελαιώνες, είναι το μέρος όπου μπορείς να βρεις το δικό σου κομμάτι παραδείσου, αναφέρει το άρθρο.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στο Φεστιβάλ Τήνου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τον Ιούλιο με ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα εκδηλώσεων (μουσική, θέατρο, εκθέσεις κ.ά.), προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία σε όσους αποφασίσουν να επισκεφθούν το νησί εκείνη την περίοδο.

Τα τελευταία χρόνια η Τήνος ανεβαίνει όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών και όχι μόνο για θρησκευτικό τουρισμό. Τα γραφικά χωριά του νησιού είναι κρυφά διαμάντια που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις