ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τριήμερα και Σαββατοκύριακα δίνουν παράταση στο φετινό καλοκαίρι

Τριήμερα και Σαββατοκύριακα δίνουν παράταση στο φετινό καλοκαίρι

Γύρισες εδώ και κάποιες μέρες από τις διακοπές, η βαλίτσα είναι ακόμα στο πάτωμα του δωματίου σου και εσύ αρνείσαι να την αδειάσεις, λες και μαζί της θα πετάξεις, θα σπαταλήσεις όλη την ενέργεια που πήρες από το νησί.

Μίκα Χατζηδάκη

Ζούμε όμως σε μία χώρα που το καλοκαίρι συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο... Τι κι αν γύρισες στο γραφείο; Τα ΣΚ είναι εδώ να σου χαρίσουν υπέροχες βόλτες, μερικές βουτιές παραπάνω και λίγο ακόμα καλοκαιράκι που θα σου δώσουν δύναμη για το Χειμώνα που έρχεται.

deal holiday depression

Εντός Αθηνών

Τα ξοδέψαμε τα χρήματα των διακοπών και το ταμείο είναι... μείον. Μέχρι να μπει ο επόμενος μισθός μένουμε Αθήνα, δροσιζόμαστε στις κοντινές παραλίες και γεμίζουμε ενέργεια με όμορφες δραστηριότητες. Φεστιβάλ, συναυλίες, θέατρα, θερινά σινεμά, πάρτι, μπάρμπεκιου, σπίτια φίλων με πισίνα. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και θα κάνουν τα Σαββατοκύριακα μας δροσερά και όμορφα.

Λίγο έξω από την Αθήνα

Αν έχει μείνει κάτι στον κουμπαρά, είσαι από τις τυχερές και μπορείς να ξεφύγεις έστω και για 3 μέρες σε κάποιο κοντινό νησί.

Σπέτσες

Το γνωστότερο από όλα τα παραδοσιακά έθιμα του νησιού, η Αρμάτα, αναπαριστά τη Ναυμαχία των Σπετσών του 1822, στις 8 Σεπτεμβρίου. Μαζεύει πάρα πολύ κόσμο και καλό είναι να κανονίσεις από πριν εισιτήρια και διαμονή. Το θέαμα είναι μοναδικό και θα σε αποζημιώσει!

Πόρος

Αυτό το μικρό νησάκι μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα με το «δελφίνι», είναι τόσο όμορφο και γραφικό που θα νιώσεις και πάλι ότι είσαι διακοπές! Ταβερνάκια στη χώρα, παραλίες με γαλάζια νερά, ό,τι πρέπει δηλαδή για μία τελευταία «τζούρα» καλοκαιριού ακόμα!

Κύθνος

Αυτό το νησί δεν το γνωρίζει πολύς κόσμος όμως αρκεί μία επίσκεψη για να το αγαπήσει! Με το πλοίο από το Λαύριο σε μία ώρα και κάτι, θα είσαι εκεί! Υπέροχη χώρα με παραδοσιακά μαγαζιά και καφενεία, μαγευτικές παραλίες και εξαιρετικό φαγητό!

Τριήμερο εκτός συνόρων

(Χειροκρότημα). Για σένα που κάνεις οικονομία και τώρα θα επιβραβευτείς για αυτό! Οι κοντινοί προορισμοί εξωτερικού είναι πολλοί και αν κολλήσεις και μία ακόμα μερούλα με άδεια, θα νιώσεις ότι κάνεις πραγματικά ένα δεύτερο γύρο διακοπών!

Ρώμη

Δύο ώρες παρά κάτι μας χωρίζουν από την υπέροχη πρωτεύουσα της Ιταλίας και με τη διαφορά ώρας, θα νιώσεις ότι έφτασες «σφαίρα»! Βόλτες στην παλιά πόλη, ευχές στη Fontana Di Trevi, παγωτό και πίτσα μέχρι τελικής πτώσης και sightseeing σε Κολοσσαίο και Βατικανό, με τη φωτογραφική σου μηχανή σε εγρήγορση! Η πόλη θα σε μαγέψει και θα την αγαπήσεις... αιώνια!

Παρίσι

paris locks 1

Μπερέδες, μπαγκέτες, Πύργος του Άιφελ και φρέσκα κρουασάν σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Η πόλη του έρωτα είναι μαγική! Ετοιμάσου για πολύ περπάτημα και ατελείωτες βόλτες παράλληλα στον Σηκουάνα, αλλά και στα πολλά μουσεία και αξιοθέατά της! Μην ξεχάσεις να αφήσεις το λουκέτο-«σύμβολο αιώνιας αγάπης» στη γνωστή γέφυρα! Αν έχεις χρόνο, μη παραλείψεις να αφιερώσεις μία ημέρα στην EuroDisney, γίνε ξανά παιδί και απόλαυσε τη μαγική πόλη που έχουν δημιουργήσει με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδικών μας χρόνων!

Μπορούμε και θα κερδίσουμε στα σημεία την κατάθλιψη του Σεπτεμβρίου! Με αποδράσεις και δράσεις εντός Αττικής και πολύ θετική ενέργεια!

Σχετικές ειδήσεις