ΖΩΔΙΑ

Κριός ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Ζήσε τον έρωτά σου - Έρχονται αποκαλύψεις

Κριός ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Ζήσε τον έρωτά σου - Έρχονται αποκαλύψεις

Ζώδια - Κριός: Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και έρχονται στιγμές που θα θυμάσαι για καιρό!

Με την Σελήνη στους Διδύμους δρομολογούνται χαλαρές φάσεις στην καθημερινότητά σου, όσον αφορά όμως στις πιο σοβαρές υποθέσεις μην… πιστέψεις τίποτα από όλα όσα λέγονται, ακόμη κι αν υπάρχουν οι καλύτερες των προθέσεων!

Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού συμβάλλει σε αποκαλύψεις που… ίσως και να σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου! Αναμένονται επίσης αλλαγές στα εργασιακά ή/και τα οικονομικά σου και είναι σκόπιμο να προλάβεις να τις κάνεις εσύ πριν σου τραβήξουν το χαλί κάτω απ’ τα πόδια, ίσως όμως τελικά να βρεις ανέλπιστη ανταπόκριση από ένα άτομο που μέχρι χθες ήταν εναντίον σου.

Ερωτικές Προβλέψεις 04/05

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, εκείνο που σου πρέπει είναι να απολαύσεις τη ζωή σου, χωρίς «κολλήματα» και ταμπού. Ζήσε λοιπόν τον έρωτά σου κι άσε τους άλλους να «παλεύουν» με τα δικά τους προβλήματα και να… αναρωτιούνται για την ευτυχία σου! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε αφού αυτή η ευτυχία μπορεί να πάρει και τον… κακό τον δρόμο, μέσω μιας απιστίας, ίσως όμως να «βάλει λόγια» κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο!