ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος ημερήσια πρόβλεψη 05/05 - Απρόοπτα και παράδοξα στις διαπροσωπικές σχέσεις

Καρκίνος ημερήσια πρόβλεψη 05/05 -  Απρόοπτα και παράδοξα στις διαπροσωπικές σχέσεις
Ζώδια - Καρκίνος: Με τον Άρη στους Ιχθύς η διαφορετική θεώρηση περί δικαίου και ηθικής… εύκολα θα οδηγήσει σε μια οξεία αντιπαράθεση
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Με τον Άρη στους Ιχθύς η διαφορετική θεώρηση περί δικαίου και ηθικής… εύκολα θα οδηγήσει σε μια οξεία αντιπαράθεση

Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού φέρνει απρόοπτα και παράδοξα στις διαπροσωπικές σχέσεις για τους Καρκίνους σου κι όσο πιθανό είναι να γοητευτείς από κάποιον/α ξένο/η, που ξεχωρίζει με το στυλ και τις επιλογές του/της, άλλο τόσο είναι να «ξενερώσεις» από τα καμώματα ενός φίλου ή μιας φίλης.

Επιπλέον, μπορεί να συμμετάσχεις και σε μια πρωτοποριακή συλλογική προσπάθεια, κάνοντας κι εσύ τη δική σου «επανάσταση». Παράλληλα βέβαια με τον Άρη στους Ιχθύς η διαφορετική θεώρηση περί δικαίου και ηθικής… εύκολα θα οδηγήσει σε μια οξεία αντιπαράθεση, ίσως όμως να «τα πάρεις» κει με ένα συγγενή σου, που «έχει χάσει την μπάλα»!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 05/05

Με τον Ουρανό να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια έλλειψη συντονισμού του τύπου άλλον/η θέλεις κι άλλος/η σε θέλει. Επιπλέον όμως, το «παράδοξο» είναι ότι όσο πιο απίθανο δείχνει το να «τρέξει» μια κατάσταση, τόσο πιο… εύκολα μπορεί να υλοποιηθεί! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να την ανανεώσεις, μέσα από πρωτότυπες δράσεις, πριν την... κλάψεις με συνοπτικές διαδικασίες!