ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσια Πρόβλεψη 13/05: Το σύμπαν μπορεί να σου επιστρέψει ένα καλό που έκανες

Παρθένος Ημερήσια Πρόβλεψη 13/05: Το σύμπαν μπορεί να σου επιστρέψει ένα καλό που έκανες
Μπορεί να προβείς σε μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Αν είσαι σε μια σχέση μπορεί να υπάρξει μια απομάκρυνση από το ταίρι σου ή να ταλαιπωρηθεί από ένα θέμα υγείας.

Με την Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανό να προβείς σε μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία ή ρύθμιση μπορεί ωστόσο απλά να αποκομίσεις περισσότερα κέρδη μέσα από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν αυτό που εμπορεύεσαι απευθύνεται στο πλατύ κοινό. Παράλληλα βέβαια με τον Άρη απέναντί σου να δίνει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν παραπλανητικό χαρακτήρα, φαίνεται να περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, έχοντας όμως… άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους! Από την άλλη πλευρά βέβαια το σύμπαν μπορεί να σου επιστρέψει ένα καλό που έκανες.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/05

Κάποιος/α αγγίζει τις ευαίσθητες «χορδές» σου αλλά πρόκειται σίγουρα για «λάθος συναγερμό» και μην δώσεις μεγάλη σημασία σε υποσχέσεις, αφού όλα αυτά τα ωραία που σου τάζει το «πρόσωπο» δεν θα αντέξουν σε πραγματικές συνθήκες. Μπορείς ωστόσο να μείνεις στην… ανύψωση του ηθικού σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να υπάρξει μια απομάκρυνση από το ταίρι σου ή να ταλαιπωρηθεί από ένα θέμα υγείας.