Σκορπιός ημερήσιες προβλέψεις 16/5: Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί εύκολα να σου καταστρέψει το όνειρο

Newsbomb

Κάποια ζητήματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου εξελίσσονται στενόχωρα
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορείς να εμπνευστείς κι από τα πιο… δύσκολα και να φτάσεις σε ένα σπουδαίο δημιουργικό αποτέλεσμα.

Το πλαίσιο που δημιουργεί η Σεληνιακή έκλειψη δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα, αφού ακόμη κι αν τα κάνεις όλα τέλεια και πληρούνται όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις, η έλλειψη τύχης θα σου κοστίσει στην συνέχεια. Επιπλέον, κάποια ζητήματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου εξελίσσονται στενόχωρα, με τις κατηγορίες να σε βαραίνουν κι ας έχεις… χίλια δίκια, ενώ η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις ή μετακομίσεις, ούτε και για μια αγορά ή ανακατασκευή ακινήτου. Παράλληλα βέβαια με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μπορείς να εμπνευστείς κι από τα πιο… δύσκολα και να φτάσεις σε ένα σπουδαίο δημιουργικό αποτέλεσμα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 16/05

Αν και η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό πεδίο για οτιδήποτε διεγείρει τη φαντασία σου και σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής, η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί εύκολα να σου καταστρέψει το όνειρο, αν αποπειραθείς να το ζήσεις στην πράξη. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση τότε ένα αίσθημα στέρησης ή απόρριψης μπορεί να σε οδηγήσει σε μια πέρα για πέρα λανθασμένη επιλογή και το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν να πάρεις το χρόνο σου.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved