ΖΩΔΙΑ

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Είναι πιθανό να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που επιδιώκεις

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 29/05: Είναι πιθανό να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που επιδιώκεις

Ζώδια - Zυγός: Η σύνοδος Άρη-Δία σε θέλει πιο διεκδικητικό/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αφού είναι πιθανό να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που επιδιώκεις, αν όμως παραχωρήσεις την πρωτοβουλία στους άλλους, το «να βγάλουν το φίδι από την τρύπα» για λογαριασμό σου είναι η μια εκδοχή.

  

Η σύνοδος Άρη-Δία σε θέλει πιο διεκδικητικό/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αφού είναι πιθανό να κερδίσεις «με το σπαθί σου» αυτά που επιδιώκεις, αν όμως παραχωρήσεις την πρωτοβουλία στους άλλους, το «να βγάλουν το φίδι από την τρύπα» για λογαριασμό σου είναι η μια εκδοχή.

Η άλλη είναι να «συρθείς» από τις εξελίξεις και να βρεθείς σε μια όχι και τόσο βολική κατάσταση πριν προλάβεις να πεις… κύμινο! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Αφροδίτη στον Ταύρο συνηγορεί σε μια βελτίωση στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να πετύχεις μια χρηματοδότηση, που θα σου λύσει τα χέρια.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 29/05

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η σχέση σου μπορεί να διαταραχθεί από εγωισμούς και ανταγωνισμούς ή από μια έξωθεν διεκδίκηση κι αν δεν αντιδράσεις με ψυχραιμία, η κατάσταση μπορεί να «ξεφύγει» σε… έκρυθμη και πέρα από κάθε λογική. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε ο «στόχος» που δίνεις. εύκολα θα σε οδηγήσει σε μια συναρπαστική περιπέτεια, ανεξάρτητα με το ότι θα υπάρξουν και «πολιορκίες» που δεν θα είναι του γούστου σου.