ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06: Πρόσεξε μην ξεπεράσεις τα όρια

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 07/06
Οφείλεις να φροντίσεις για την σωματική ή ψυχική σου ευεξία.
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Πρόσεξε μήπως στα πλαίσια μιας κατά τα άλλα «τίμιας» πρωτοβουλίας, ξεπεράσεις κατά πολύ τα όρια μιας καλής συμπεριφοράς!

Με τη Σελήνη στην Παρθένο θα προκύψουν ποικίλες εργασίες, που θα έχουν όσο να ‘ναι τις… λεπτομέρειές τους κι από πλευράς σου δεν έχεις παρά να ολοκληρώνεις την κάθε μια χωριστά κι ύστερα να προχωράς στην επόμενη, αφού αλλιώς μπορεί μεν να ασχοληθείς με πολλά αλλά να μην τελειώσεις τίποτα. Επιπλέον, οφείλεις να φροντίσεις και για την σωματική ή ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου εξακολουθεί να… καίει τα χλωρά μαζί με τα ξερά και πρόσεξε μήπως στα πλαίσια μιας κατά τα άλλα «τίμιας» πρωτοβουλίας, ξεπεράσεις κατά πολύ τα όρια μιας καλής συμπεριφοράς!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 07/06

Με τον Άρη στο ζώδιό σου δεν θες και πολύ για να ξεσπάσεις εναντίον δικαίων και αδίκων περιορισμών, παρασύροντας ενδεχομένως στο διάβα σου και μια σχέση που χτίστηκε με κόπους και θυσίες! Ένταση όμως και μάλιστα κορυφαία, μπορεί να υπάρξει κι αν κάποιος/α σου «την πέσει», πιέζοντάς σε να ενδώσεις χωρίς να θέλεις και έχοντας παρεξηγήσει το φιλότιμό σου και την διάθεσή σου να τον/την εξυπηρετήσεις.