ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 12/06: Μια απρόσμενη εξέλιξη στα προσωπικά σου

Υδροχόος | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/06
Η Σελήνη στο Σκορπιό σε «φορτώνει» με καθήκοντα, «πρέπει» και υποχρεώσεις που πάνε κόντρα στη διάθεση σου να κινηθείς πιο ελεύθερα.
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να υπάρξουν έντονες «ζυμώσεις» με συμφωνούντες και διαφωνούντες.

Η Σελήνη στο Σκορπιό σε «φορτώνει» με καθήκοντα, «πρέπει» και υποχρεώσεις που πάνε κόντρα στη διάθεση σου να κινηθείς πιο ελεύθερα ή/και να διαφοροποιηθείς από το «μέσο όρο» αλλά το στοίχημά σου είναι να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε εκείνα που σε «εξιτάρουν» κι αυτά που σε… μπουχτίζουν! Παράλληλα, με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να υπάρξουν έντονες «ζυμώσεις» με συμφωνούντες και διαφωνούντες, όχι όμως τόσο για τρέχοντα ζητήματα, όσο για υποθέσεις του παρελθόντος. Ίσως πάλι να ρίξεις το βάρος των ερευνών και αναζητήσεών σου σε ιστορικά θέματα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/06

Αν είσαι μόνος/η, μια απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να σου δώσει το έναυσμα να δεις με «άλλο μάτι» ένα πρόσωπο που μέχρι χθες σου φαινόταν αδιάφορο, εκτός πια κι αν… προλάβει να σε δει αυτό! Ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν δεσμεύσεις που καθιστούν πολύ δύσκολη μια «κανονική» σχέση, οπότε μείνε σε όλα αυτά τα «μοναδικά» που θα βιώσεις. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως μια «τρέλα» σου σε βάλει σε θέση κατηγορούμενου/ης.