ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 23/06: Ήρθε η ώρα να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 23/06: Ήρθε η ώρα να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου
Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει περισσότερες στιγμές ξεκούρασης
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Ένταση και πάθος χαρακτηρίζει τις σχέσεις σου, κάτι που μπορεί βέβαια να έχει τόσο θετικές συνέπειες, όσο και αρνητικές

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου, οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα σε αναγκάσει να το πράξεις. Επιπλέον, μην ανοίγεις την πόρτα σου σε αγνώστους. Παράλληλα βέβαια, το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει περισσότερες στιγμές ξεκούρασης, συνδυασμένες ίσως και με την παροχή υπηρεσιών ευεξίας. Όσο για τα εργασιακά σου, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκολίες ή/και τις προοπτικές που θα εμφανιστούν, ενώ μέχρι τις 18/7 η περίοδος προσφέρεται για να πάρεις μια άδεια.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/06

Ένταση και πάθος χαρακτηρίζει τις σχέσεις σου, κάτι που μπορεί βέβαια να έχει τόσο θετικές συνέπειες, όσο και αρνητικές στην περίπτωση που εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που δεν θα μπορείς να ελέγξεις. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που είναι μπλεγμένο σε πολλά. Αν βέβαια έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων, και «άγνοια κινδύνου», τότε θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα όριά σου μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!