ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 27/06: Δώσε έμφαση στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 27/06: Δώσε έμφαση στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας
Η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό σου ζητά να επιστρατεύσεις την μαχητικότητά σου
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τότε ένα τρίτο πρόσωπο, μπορεί να σου κάνει ερωτική εξομολόγηση, φέρνοντάς σε, σε αμήχανη θέση

Με τη Σελήνη στους Διδύμους, ένα μυστικό μπορεί να είναι και ανυπόστατη φήμη, ίσως όμως να δεις κι ένα όνειρο, που θα σε... μπερδέψει! Κατά τα άλλα, μην παραλείψεις να δώσεις έμφαση στην βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, αφού αυτό είναι που χρειάζεσαι κυρίως σήμερα. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό σου ζητά να επιστρατεύσεις την μαχητικότητά σου, ειδικά σε εργασιακά-επαγγελματικά θέματα, αφού κάποιοι/ες αυθαιρετούν σε βάρος σου. Ίσως πάλι να σε «τρέξει» μια ζημιά στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, με τη συνδρομή ενός ειδικού να γίνεται αναπόφευκτη.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/06

Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη στο 12ο ηλιακό οίκο σου επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια το τι θα πράξεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αρκεί να μην σε καταβάλει κάποιο θέμα υγείας και μείνουν όλα στην θεωρία! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, τότε ένα τρίτο πρόσωπο, μπορεί να σου κάνει ερωτική εξομολόγηση, φέρνοντάς σε, σε αμήχανη θέση, εκτός φυσικά κι αν σου καλαρέσει και κάνεις ένα βήμα παραπάνω!